Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Demek deneska ste mnogu pametni!??
A zosto ako togasnite Luge bile "nepametni"!
Zosto deneska Vie Pametnjakovicite se sluzete uste so Otkritijata na Tie "Nepametnjaci"??
Toa sto ke se kamenuva toj koj ce go napravet Bludot...E Pouka za Obdarenite so Razum....za da i tie ne go dobijat toa,ke zemaat pouka od toj koj e Kamenuvan,i nema da go pravat toa...
Za da imame zdravo Opstestvo!!!
Vo koe sekoj eden ce bide ramnopraven i ce ziuvat Blagoroden zivot!!!
Ili deneka vam vi se dopagat ovaa Vasa "Demokratija"!?
Deneska vi se dopagat ova..ako sinmu od Presedatelot Ukrade...Toj nema da odgovara,a ako nekoj posiromav Ukrade..togas ke go krkat toj Stapot..duri i za si nmu od Presedatelot ke go jade!!!
Zarem ovoj zakon deneska go sakate vie..zakonot na Tagutoto a??
E mn Praveden zakon imate..bravo!!!:pos2:
Ke ti prenesam eden hadis od Muhammed.s.a.v.s.!
Vo negovoto vreme edna Ugledna zena Ukrala,togas sankcijata za Kradenje e Secenje na Raka...dosol nekoj covek kaj Muhammed.s.a.v.s. za da posreduvat da ne i se izvrsuvat sankcijata....Togas Muhammed.s.a.v.s. se Vcrvel i mu rekol
Zarem sakas da posreduvas pomegu Allahoviot zakon?(za Promenuvanje)
(ako gresno do tuka nekade nesto sum citiral...gi molam bracata da me popravat)!
Togas Muhammed.s.a.v.s. mu rekol:Se kolnam vo onoj(Allah) vo cii race e mojata dusa,i Fatima cerkata na Muhammed.s.a.v.s. da Ukradese Ce i Go presecev Rakata!
E ova...ninana..e pravda,Ovaa pravda ja ima Samo vo Islamot!!
A vo denesnava tvoja Demokratija,go ima li ova,ja ima li pravdata??
Nemoj dami kazis deka ja ima!
aj pozdrav..Halid ibn Velid!
Aj ti rininajnaja...ili kako te vikaa vratise nanazad i vidi sto si izjavila!?
Za naukata....Prviot Imperativ na Muhammed.s.a.v.s. od Allah.xh.sh. mu bil
IKRE(UCI,CITAJ)!
Taka da..nie ja ceneme naukata tragame po nea!
Samo neznam koj toa bese,sto gi zapali Gordano BRuno,Galileo Galilej!
NE MI teknuva..ne se secavam!
A taa vasa biblija ima nesto za naukata!?
Ili uste veruvate deka zemjata ja drzat Bikovi!:pos2:
p.s.ne se nerviram,takov mi e stilot na pisuvanje....so mnogu tocki,prasalnici i izvicnici!!:pos2:
:pos2: Ајде и јас да се насмеам чисто од култура, бидејки гледам дека си правел обиди да испаднеш интересен. Па затоа и ти збоурвам. Не можеш да живееш и да се раководиш по некоја книга која е напишана толку години наназад, гледаш дека сам си се негираш, се збуни. Не можеш да зивееш со некои правила кои денес се во најмала рака смешни, постојат работи кои не се менуваат, но однесувањето е релативна работа. Затоа човече фати чекор со времето и цивилизирај се, создади некое ниво на однесување, не си дете, па да пишуваш такви смешни работи како во постов погоре, ај ми се спие!
А да си веруваш ти во Исламот без притоа да си имаш работа со Библијата,:pos2:
ama si..Jas se rakovodam po koniga koja e Perfektno Sovrsena,bez nikakvi mani...Kniga koja ima vaznost za site vreminja!!
A ne kako vasata biblija..tuku na koj mu teknalo si pisuval,si odzemal si dodaval..ednostavno receno.si igrale.Matematika!:pos2:
A,izgleda Tvojata IQ e ispod nivo pa ne me razbiras..ili pak za inaet ne sakas da razberes?Treto nema!
Jas ti kazav deka Quranot me poducuvat da razmisluvam i da studiram okolu znamenijata na Allah.xh.sh.!
I Allah.xh.sh. ni naredil da Uceme...taka da jas go pocituvam toa!
i vo Quranot,go ima sekoj eden odgovor na sekoe edno prasanje!
Quranot e objaven da bidet upatstvo za site luge,a nego go sledat samo Obdarenite so razum!
i Quranot e za site verminja..negovata Avtenticnost e za site vreminja!
P.s.Ne mi odgovori za prasanjeto pogore!
Dali toa tvojata Biblija kazuva neso za naukata!?
I NE MI kaaza zosto ovie deckive..Dordano Bruno i G,G. se obeseni javno od crkvata?
Ili pak ne znaes!>?:pos2: