- Член од
- 23 јуни 2008
- Мислења
- 9.265
- Поени од реакции
- 5.045
Прашање -
Има негде у Скопјево турнири ПЕС да се организираат ? 1в1 2в2 а у ? Пс3 нормално ?
Има негде у Скопјево турнири ПЕС да се организираат ? 1в1 2в2 а у ? Пс3 нормално ?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Почнав да играм неодамна со Парма.
5 сезони минав, TOP PLAYER, 4 пат шампион, еднаш вице-шампион.
На европска сцена
1 сезона 1/16 финале испаднав: 2 сезона ЛШ од групи, ЛЕ шампион; 3 сезона 1/2 испаднав; 4 сезона во Финале од Барса изгубив 5-0:kesa:; 5 сезона ЛШ Шампион vs Арсенал 2-1
Последнава 5-та сезона во Серија А ја изиграв цела на Leave to Coach, а ЛШ мораше да се мачам. Табелата и составот подоле.
Прашање -
И јас го имав овој проблем, нема друго решение освен да почнеш нова МЛ, јебига бев пета сезона ама почнав поново.![]()
Мене нешто играва ми сецка на моменти (ептен кратко ама доволно да ти земаат топка). Знае некој што да се направи ама да не се брише па одново пак да се инсталира?
п.с. Компјутерот не е баш слаб (3 гб рам, 9600 џФорс на 512, 2.8 кор2дуо). Сум гледал на послаби кај што не сецка.
Ениуан?