- Член од
- 23 јуни 2008
- Мислења
- 9.265
- Поени од реакции
- 5.045
Прашање -
Има негде у Скопјево турнири ПЕС да се организираат ? 1в1 2в2 а у ? Пс3 нормално ?
Има негде у Скопјево турнири ПЕС да се организираат ? 1в1 2в2 а у ? Пс3 нормално ?
Супер состав само премногу напаѓачки ти е, имаш 4 офанзивни играчи, еден од нив најдобро ќе биде да го замениш со уште едно DMF со Anchor Man карактеристика по можност(провери го Fernando од Порто)... Mantorras најдобро на позајмица да го пуштиш, тој играч слабее(му се намалува оверол рејтингот ако не игра многу)..Почнав да играм неодамна со Парма.
5 сезони минав, TOP PLAYER, 4 пат шампион, еднаш вице-шампион.
На европска сцена
1 сезона 1/16 финале испаднав: 2 сезона ЛШ од групи, ЛЕ шампион; 3 сезона 1/2 испаднав; 4 сезона во Финале од Барса изгубив 5-0:kesa:; 5 сезона ЛШ Шампион vs Арсенал 2-1
Последнава 5-та сезона во Серија А ја изиграв цела на Leave to Coach, а ЛШ мораше да се мачам. Табелата и составот подоле.
Има, кај мене дома. Само ти не доаѓаш. :/Прашање -
батка го реши проблемот некако? оти и мене ми праи исто :SИ јас го имав овој проблем, нема друго решение освен да почнеш нова МЛ, јебига бев пета сезона ама почнав поново.
Ако имаш пач види китсерверот да не ти е се на максимумМене нешто играва ми сецка на моменти (ептен кратко ама доволно да ти земаат топка). Знае некој што да се направи ама да не се брише па одново пак да се инсталира?
п.с. Компјутерот не е баш слаб (3 гб рам, 9600 џФорс на 512, 2.8 кор2дуо). Сум гледал на послаби кај што не сецка.
Ениуан?