Lady Gaga

• Креатор на темата Креатор на темата alokin15
  • Време на започнување Време на започнување
GAGA во Македонија?
Oва е некој маркетинг трик, можеби за нешто друго што се вика гага или нешто поврзано со неа, парфемот или сл. И сум 100% сигурен поради 3 причини. Прво кој би ја донел освен Avalon а реклами има насекаде освен на нивната страна. Второ затоа што само Gaga а не Lady Gaga наскоро. И трето турнејата и заврши сега во мај, ако има нова сигурно нема да е толку наскоро и да е наскоро сигурно не би се брзала прво да дојде во Македонија :)

Пред некој ден првпат ја слушнав песнава и баш ми се допадна.

Lady Gaga - I Like it Rough

Аман бре, има ли некоја поп песна во која не се пее за секс мајкуму стара?

Лол па глеам денес рекламата на порталот на кајгана пише наскоро гага во македонија
си викам шо реклама е воа не се клика :D
:D и сеа стварно лејди гага или нешо друго е?

Аууу мора да ја донесат, ако треба и 200 евра ќе платам за карта у прв ред!!!!

Првата изведба на новата песна Judas
ми се допаѓа,истовремено игра и пее :)

Ова ти е со подобар квалитет

--- надополнето: Jun 8, 2011 8:57 PM ---
Инаку за оваа изведба капа доле

ГАГА не доаѓа во Македонија со сигурност. :))

абе тие Оне не се нормални, супер ке беше Лејди Гага да дојдеше во Македонија

Лејди ГагагагаГАгагага има добри песни , ама од глупости шо ги прај ми се гади од неа ,само едно незнам дали и таа нејчи или то внатре ја тера да прај глупости или пак ја тера некоја друга личност ..o_O

Од пред неколку дена е видеово за The edge of glory

Гага сменила композитор и конечно направила добри песни :) (инаку самото видео за песнава е за никаде).

Се би можела да ја наречам освен кралица на попот. Можда кралица на ексцентричност. Во секој случај не ми се допаѓа многу, макар што заразни и се песните, па кога ќе ми влезе една во глава цел ден ја пејам. Спотовите ич не и ги сакам. Песна што ми се свиѓа стварно е paparazzi, мада спотот е ужасен, ми се згади. :pov: Ништо посебно не е, просечна “контроверзна“ пејачка која никој нема да ја памти за 10 години.
Добро доста ме смееш ! Ако не ја наречеш Лејди Гага кралица на поп музиката , кој ќе го наречеш ? Бритни ? -.- ... Мадона ? На која и пројде времето .... Гага го има целото потребно за да биде кралица на поп музиката ! Прекрасен глас , прекрасен стил ... ! Поздрав

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom