- Член од
- 19 декември 2010
- Мислења
- 523
- Поени од реакции
- 23
GAGA во Македонија?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Oва е некој маркетинг трик, можеби за нешто друго што се вика гага или нешто поврзано со неа, парфемот или сл. И сум 100% сигурен поради 3 причини. Прво кој би ја донел освен Avalon а реклами има насекаде освен на нивната страна. Второ затоа што само Gaga а не Lady Gaga наскоро. И трето турнејата и заврши сега во мај, ако има нова сигурно нема да е толку наскоро и да е наскоро сигурно не би се брзала прво да дојде во МакедонијаGAGA во Македонија?
Пред некој ден првпат ја слушнав песнава и баш ми се допадна.
Lady Gaga - I Like it Rough
Аман бре, има ли некоја поп песна во која не се пее за секс мајкуму стара?
Види, Ријана нешто има![]()
Види, Ријана нешто има![]()
Првата изведба на новата песна Judas
ми се допаѓа,истовремено игра и пее![]()
Наводно тоа со GAGA било реклама на One.
ГАГА не доаѓа во Македонија со сигурност.)
Добро доста ме смееш ! Ако не ја наречеш Лејди Гага кралица на поп музиката , кој ќе го наречеш ? Бритни ? -.- ... Мадона ? На која и пројде времето .... Гага го има целото потребно за да биде кралица на поп музиката ! Прекрасен глас , прекрасен стил ... ! ПоздравСе би можела да ја наречам освен кралица на попот. Можда кралица на ексцентричност. Во секој случај не ми се допаѓа многу, макар што заразни и се песните, па кога ќе ми влезе една во глава цел ден ја пејам. Спотовите ич не и ги сакам. Песна што ми се свиѓа стварно е paparazzi, мада спотот е ужасен, ми се згади.Ништо посебно не е, просечна “контроверзна“ пејачка која никој нема да ја памти за 10 години.