Карпош веќе е поставен одма до камени мост.Карпош ќе го ставаат на камен мост?
Овој?Кој е коњаникот (коњаникот..., ние само коњаници и воини сме...ниеден мислител, ниту креатор, пешак...) на раскрсницата Аеродром Ново Лисиче?
Да, тој е изгледа. Преѓеска у 3 саат на жешконо не ми се дигаше глава, па не го ни загледав. Значи според името, населба Јане Сандански. Карпош можеби требаше да се постави кратовско/кумановско.
Jaне е и според мене еден од најдобрите споменици, коњаници поставени во проектов.Да, тој е изгледа. Преѓеска у 3 саат на жешконо не ми се дигаше глава, па не го ни загледав. Значи според името, населба Јане Сандански. Карпош можеби требаше да се постави кратовско/кумановско.
зарем ова на сликава не е крали марко?Jaне е и според мене еден од најдобрите споменици, коњаници поставени во проектов.
А Карпош воопшто не ми се допаѓа. Тоа животинчето магаре ли е, прле ли е или ждребе не можам да разберам.
Не. Карпош е.зарем ова на сликава не е крали марко?
Гедаш колку е залетан нема да виде некој ке согазе .зарем ова на сликава не е крали марко?
Христо Узунов, спроти Министерството за правда.Ај ако може да ми кажете каде точно ќе биде поставен споменикот на Христо Узунов Однапред благодарам
Мислиш ВОИНУ наш,добредојде домаКРАЛУ НАШ ... ДОБРЕДОЈДЕ ДОМА... ВО ТВОЈАТА МАКЕДОНИЈА !!!
да си ебат векот јас милион пати поминав поред него и се мислев дека е Крали МаркоНе. Карпош е.
Мене ми личи на Марк Твејн, сериозно не се заебавам.Не. Карпош е.
чудно како не си помислил дека е Наполеон,добар сида си ебат векот јас милион пати поминав поред него и се мислев дека е Крали Марко