http://www.direct2drive.com/7491/product/Buy-The-Sims-3-Download - 40$A originalite znaete kade se prodavaat???
Или иди у ГТЦ распрашај се ќе најдеш сигурно.A originalite znaete kade se prodavaat???
Се може.Едно прашање.
Сега сакам да почнам со ново семејство ама во обичниот град. Потоа со тоа семејство можам ли да одам во од Lite Night градот?
Можам да ги симнам не викам не .. Ама ми кажаа дека ако ти се оригинали игрите , подобра е и графиката, и звукот т.е мн пореална била играта. Точно е ова или не?Или иди у ГТЦ распрашај се ќе најдеш сигурно.
Незнам зошто ти се фрлаат пари кога можеш да ги симнеш, но ти си знаеш...
Pets...)))
Ја мислам дека тоа НЕМА врска дали е оригинал или не еМожам да ги симнам не викам не .. Ама ми кажаа дека ако ти се оригинали игрите , подобра е и графиката, и звукот т.е мн пореална била играта. Точно е ова или не?
Не е точно, потполно истата игра е , бидејќи тоа е оригиналната игра, само што е кракувана и можеш да ја пуштиш и без оригиналниот код. Имаш безброј торенти и форуми каде можеш да ги симнеш.Можам да ги симнам не викам не .. Ама ми кажаа дека ако ти се оригинали игрите , подобра е и графиката, и звукот т.е мн пореална била играта. Точно е ова или не?
Благодарам за информацијатаЈа мислам дека тоа НЕМА врска дали е оригинал или не е
Имам правено споредба со оригинал игра и симната од добар торент,немаа разлика![]()
Прати ми ПП кога можеш да симнеш, ќе ти дадам акаунт од Zamunda.net ако немаш, таму се најдобри торенти.Благодарам за информацијата
--- надополнето: Jun 17, 2011 2:04 PM ---
Да помине оваа матурава , ќе ви се обратам ако може да ми дадете некои добри торенти![]()
Во Југотон знам гледав се продаваа, и основната верзија, и експанзиите, и stuff pack-овите ги имаше.A originalite znaete kade se prodavaat???
Да, ама мислам дека не можеш да ја апдејтираш ..Не е точно, потполно истата игра е , бидејќи тоа е оригиналната игра, само што е кракувана и можеш да ја пуштиш и без оригиналниот код. Имаш безброј торенти и форуми каде можеш да ги симнеш.
Може се што може и оригиналот.Да, ама мислам дека не можеш да ја апдејтираш ..
Лани ја имав дома слегнато играта, ја играв без проблем, но кога и дадов update , се ми се зезна![]()