Фан Клуб: Вардар

Член од
15 јуни 2011
Мислења
77
Поени од реакции
21
Тој фан на Македонија Ѓорче Петров осетил повеќе радост во рок од три години отколку вие што осетивте за 10 години,така да не ми се прај на форумов многу многу опасен ;)

Да не бевте смешни,ќе бевте бедни,а вака сте нешто измеѓу,на што човек може да ви се изнасмее у фаца и да ви се посере на тоа главите празни,10 години не го ебете клубот 2%,ви испадна клубот во Втора лига и еве пак 90% ќе ве спаси Хари,човекот кој до вчера го плукавте...колку е ироничен животот нели ? ;)
:ROFLMAO:
Се обидуваш ФК Вардар и Комити да ги правиш твои ривали???........дај ти се молам не ме смеј......едноставно во Македонија на секој им СМЕ ИДОЛИ,како за нас што се балканските и европските групи

Бидејќи си сезнајко,дај потенцирај некоја ГРУПА во Македонија,КОЈА ГО ФИНАНСИРАЛА и РАКОВОДЕЛА Својот Клуб,покрај тоа што НАВИВАЛА за НЕГО???.......еппаааааааа НЕМА,зашто сите сте ГРУПИ само КОГА ИГРАТЕ со ВАРДАР....бедни сте

и ДАЈ Те Молам,не сери без врска,отиди на шолја и убаво ИСПРАЗНИ СЕ

Clint Eastwood

I'm watching you!
Член од
13 декември 2009
Мислења
622
Поени од реакции
211
a sto ako miravci nesaka da popusti,moze ke se obratat do drug klub ohrid i sl.
sega vardar go drzat u tesno eventualnite shitkaci na mesto u 1liga,taka da rabotava e PLATI PA KLATI ili u zargon(ko voli nek izvoli),jebi ga nisto bez severnive susedi:D

Член од
15 јуни 2011
Мислења
77
Поени од реакции
21
ova ubavo izgleda vaka na slikava,ali daleku e od realnosta za obedinuvanje na skopje okolu vardar.poprvo bi rekol deka skopje e razedineto po ova prasanje,site toa dobro go znaat.
--- надополнето: Jun 16, 2011 6:28 PM ---
!
со оваа Парола,се мисли за СКОПСКИТЕ НАСЕЛБИ,а не за локалните "навивачки" групи да навиваат за Фк Вардар
Навивам САМО за Клуб со Две БОИ,за кои Срцето мое ГОРИ!!!

Ѓорче 1932

тој сум...
Член од
17 февруари 2009
Мислења
13.564
Поени од реакции
11.576
Идоли на цела Македонија ?!?
Хааааааааааааааах...од историја мили деца не се живее,тоа го знаете сите многу добро,ама се праите на Тошо пошо така ви одговара.
Вие сте класични издркотњаци кој од кој,уфилмани копиљаци кој мислат дека светот се врти околу нив и само околу нив,ама ако,убаво е да сонувате...сонувате веќе 10 години јак Вардар,кој за жал постои само во вашите соништа...
Бедотии едни.

Clint Eastwood

I'm watching you!
Член од
13 декември 2009
Мислења
622
Поени од реакции
211
со оваа Парола,се мисли за СКОПСКИТЕ НАСЕЛБИ,а не за локалните "навивачки" групи да навиваат за Фк Вардар
Навивам САМО за Клуб со Две БОИ!!
pa nekako druze izgleda slabo doprela parolava do site skopski naselbi(mislam na brojnosta),a i tie sto nesto znaat za navivanje(a i sto ne znaat) se veke vkluceni vo navivacki grupi od gradov,taka da golem broj na lugje se odsutni,ako zborime za cifrata sto treba realno da ja imaat komiti vo gradov.
p.s. ova parolava so klub so 2 boi ne ti e nekako na mesto.pa drugive klubovi nemaat po 3 boi be drugar,site se po 2 ako zemes da razmislis malce.

Член од
6 февруари 2011
Мислења
858
Поени од реакции
3.715
:ROFLMAO:
Се обидуваш ФК Вардар и Комити да ги правиш твои ривали???........дај ти се молам не ме смеј......едноставно во Македонија на секој им СМЕ ИДОЛИ,како за нас што се балканските и европските групи

Бидејќи си сезнајко,дај потенцирај некоја ГРУПА во Македонија,КОЈА ГО ФИНАНСИРАЛА и РАКОВОДЕЛА Својот Клуб,покрај тоа што НАВИВАЛА за НЕГО???.......еппаааааааа НЕМА,зашто сите сте ГРУПИ само КОГА ИГРАТЕ со ВАРДАР....бедни сте

и ДАЈ Те Молам,не сери без врска,отиди на шолја и убаво ИСПРАЗНИ СЕ
Чкембари се управа колку што знам во РК Пелистер изгледа не сте единствени

Член од
15 јуни 2011
Мислења
77
Поени од реакции
21
Идоли на цела Македонија ?!?
Хааааааааааааааах...од историја мили деца не се живее,тоа го знаете сите многу добро,ама се праите на Тошо пошо така ви одговара.
Вие сте класични издркотњаци кој од кој,уфилмани копиљаци кој мислат дека светот се врти околу нив и само околу нив,ама ако,убаво е да сонувате...сонувате веќе 10 години јак Вардар,кој за жал постои само во вашите соништа...
Бедотии едни.
Епа зашто тогаш тежнееш да бидеш Комита(илинденски),КОГА ОД ИСТОРИЈА НЕ СЕ ЖИВЕЕ???...
Какви такви,да не бевме НИЕ,немаше да НАВИВАТЕ НИ ВИЕ!!!!!!!!
--- надополнето: Jun 16, 2011 8:17 PM ---
pa nekako druze izgleda slabo doprela parolava do site skopski naselbi(mislam na brojnosta),a i tie sto nesto znaat za navivanje(a i sto ne znaat) se veke vkluceni vo navivacki grupi od gradov,taka da golem broj na lugje se odsutni,ako zborime za cifrata sto treba realno da ja imaat komiti vo gradov.
p.s. ova parolava so klub so 2 boi ne ti e nekako na mesto.pa drugive klubovi nemaat po 3 boi be drugar,site se po 2 ako zemes da razmislis malce.
Па порано секоја населба имала своја екипа(подгрупа) на Запад,сега тие населби поради одредени локал мафијаши и тепачи,создадоа свои екипи,кои МОРА да се натпреваруваа со Комити,а нивни родители биле Вардарци:eek:.......тоа ти е исто како некој од Белград станува јак Земунац,бидејќи го гледал РАНЕ и се пали на мафијашки филмови,а татко му цел живот Навивал и го Носел на Звезда/Партизан.......Е ТОА Е нашата НЕнавивачка Култура
не викам дека сите треба да навиваат за ФК Вардар,но само кај нас секоја навивачка група МОРА ДА БИДЕ РИВАЛ со КОМИТИ

п.с.паролата си е на место и тоа важи за ротационите навивачи во Скопје,во секоја група ги има такви,

Пеце

Пелистер-Битола
Член од
16 септември 2009
Мислења
4.350
Поени од реакции
5.411
Абе не туку ми продавајте мадиња за бибрези !!!!
СИТЕ знаеме дека влегувањето на Вардар во 1 лига е ПОЛИТИКА !!!
Оваа работа да се случеше пред изборите, ВМРО ќе имаше каде каде повеќе гласови од СДСМ, ќе гласаа сите Комити и цело Скопје тогаш за ВМРО !!!
Убо си кажа Кавадарчанец, ако Миравци веќе се решиле да не играат во 1 лига, тогаш први предност имаат Скопје (бидејки играа бараж со нив) потоа Тиквеш (оти и тие играа бараж) и на крај Вардар !!!
Ова не е малски фудбал па ајде не ти бе, јас ќе влезам 1 лига, овде нема јас сакам јас неќам, се знај како одат правилата !!! И во турнир во мал фудбал си има редослед не е вака....

И Пелистер да влезеше 1 лига како Вардар ( на пичкарски начин) и јас ќе бев НЕ ЗАДОВОЛЕН !!!

П

Паспарту

Гостин
Јас мислам дека редно време е после толку лижење, ако ништо друго, барем да ни ги забришете јајцата од вашите лиги...

--- надополнето: Jun 16, 2011 8:55 PM ---
Оваа работа да се случеше пред изборите, ВМРО ќе имаше каде каде повеќе гласови од СДСМ, ќе гласаа сите Комити и цело Скопје тогаш за ВМРО !!!
Убо си кажа Кавадарчанец, ако Миравци веќе се решиле да не играат во 1 лига, тогаш први предност имаат Скопје (бидејки играа бараж со нив) потоа Тиквеш (оти и тие играа бараж) и на крај Вардар !!!
Ова не е малски фудбал па ајде не ти бе, јас ќе влезам 1 лига, овде нема јас сакам јас неќам, се знај како одат правилата !!! И во турнир во мал фудбал си има редослед не е вака....

И Пелистер да влезеше 1 лига како Вардар ( на пичкарски начин) и јас ќе бев НЕ ЗАДОВОЛЕН !!!
Како и да е ти ќе бидеш ЗАДОВОЛЕН, бидејќи Пелистер нема да влезе во прва лига...

Член од
15 јуни 2011
Мислења
77
Поени од реакции
21

Нема играње со Вардар,НЕМА ни со НАС

тука е разликата меѓу Вардар и останатите клубови

п.с.Уште ОФИЦИЈАЛНО не се знае дали ќе влезе;)

Mark Renton

I live by the tune, I die by the book
Член од
12 ноември 2009
Мислења
5.376
Поени од реакции
4.918
Еее мажите големи се покажаа.. А каде бевте кога клубот ви тонеше..Од сите овие серковци само Сабер беше реален и тој и уште двајца активни на темава..Сега наеднаш скокнаа сите, ние сме Комити ова сме она.. Се виде кој се вистински навивачи (тие 200 души што останаа до крај..) Во овие два дена сите скокнаа напред вардар,комита во душа, сега можам да спијам со мирна душа..бла,бла..А до вчера нигде ги немаше. Кој ли мислеше дека и тие се навивачи..Прикриени бевте кој не глувци и со главата надолу..А сега овде ми јачате муда, ова сме она.. Останете реални и фер до крајот, а не сеа да си кревате его овде пошо ПОЛИТИКА ве вратила во прва лига..
Ultras no politica.. уупс заборавив ова е Македонија.. До негде и не ме изненади вашата реакција и нема да ме изненади тоа што ќе плукате по мене сега,ама кој ве еби и вас и останатите навивачки групи.Сите сте исто гомно. За пари газот си го продавате.
Само го срамите долго и макотрпното со години градено име на вардар и комити.. исти сте сите и чкембари,комити,пирати,мајмуни,лавови,војводи..сите до еден..

Член од
6 февруари 2011
Мислења
858
Поени од реакции
3.715
Еее мажите големи се покажаа.. А каде бевте кога клубот ви тонеше..Од сите овие серковци само Сабер беше реален и тој и уште двајца активни на темава..Сега наеднаш скокнаа сите, ние сме Комити ова сме она.. Се виде кој се вистински навивачи (тие 200 души што останаа до крај..) Во овие два дена сите скокнаа напред вардар,комита во душа, сега можам да спијам со мирна душа..бла,бла..А до вчера нигде ги немаше. Кој ли мислеше дека и тие се навивачи..Прикриени бевте кој не глувци и со главата надолу..А сега овде ми јачате муда, ова сме она.. Останете реални и фер до крајот, а не сеа да си кревате его овде пошо ПОЛИТИКА ве вратила во прва лига..
Ultras no politica.. уупс заборавив ова е Македонија.. До негде и не ме изненади вашата реакција и нема да ме изненади тоа што ќе плукате по мене сега,ама кој ве еби и вас и останатите навивачки групи.Сите сте исто гомно. За пари газот си го продавате.
Само го срамите долго и макотрпното со години градено име на вардар и комити.. исти сте сите и чкембари,комити,пирати,мајмуни,лавови,војводи..сите до еден..
еден од најреалните постови што ги имам прочитано...кај нас во Македонија мал е бројот на тие што разбираат што е тоа ултрас (или пак знат само дефиниција да кажат а уствари незнат како се применува) јак клуб јаки навивачи а уствари кога е најтешко нигде ги нема ни на форум !!! да не збораме за на трибина....исти менталитет имаме сите крај !!

Член од
7 мај 2009
Мислења
710
Поени од реакции
55
Со наведнати глави??
Иглеа си не помешал со некој други навивачки групи... Јас никогаш нема да се срамам од тоа што го сакам Вардар, а исто така ме заболе кур што мислите вие ванаби ултраси и остали екперти по навивање што пишувате на темава...
Франкие каде виде политика бе другар?? Па дали некој го спомна ВМРО/СДС во превземањето на клубот ?? Градот Скопје ( читај градот Скопје ) го превзема Вардар. Ова не е првпат бе алоооооо. Многу други клубови во Македонија и надвор биле финансирани од општината/градот.
--- надополнето: Jun 16, 2011 10:38 PM ---
леееееееееееееееелелелелелелелелелелелелелелллллллллллллллллллелеееееееее
значи прку кур ми е од вас бе. Како можете на КОмити да им зборите дека го напуштиле клубот. Па луге и покра тоа што бевме 11 ние бевме најгласни бе алооо* Ние го одржувавме клубот во живот последниве години.
Не пишав најбројни пошо Балистиве незнам што бројка имаа.

оствари ве разбирам сите скопјани што плачете... сепак Вардар ќе се финансира со ваши пари .!.

Член од
8 април 2007
Мислења
16.034
Поени од реакции
9.126
Одличен коментар. Респект за тиа што останаа со Вардар до крај, идеа и кога се знаеше дека Вардар паѓа во втора лига. Респект за нив, а за останативе што се дигнавте одма...само БРАВО ќе ви речем, ништо друго.

А и респект за ова што го пиша дека нема асална навивачка група у Македонија, свите шупекот им е зинат за паре само, за ништо друго. Одамна нема вистинска љубов кај нас за клубот (чест на исклучоци).

Kajgana Shop

На врв Bottom