П
Паспарту
Гостин
А да не го трљате вие "патриотите" на овој фан клуб може ли?
и што сега???
Не бе зашто да ми е криво ?!... Само Напред@ALoTt
Не важат сите закони за нас бе, НИ СЕ МОЖЕ. Бренд сме, атракција сме, силни сме, јаки сме, моќни сме и како клуб и како група. Си играме курташак со сите останати клубови/групи во Македонија. Да не ти е криво ?
ВАРДАР И КОМИТИ СЕ СИМБОЛОТ НА СКОПЈЕ !!!!!!!!!!!!!!!!
Раотата беше да го избркаат Брацо, а ако останеа во прва лига тоа немаше да се случи. Скопје беше готова приказна. Почнаа да шиткаат утакмици па дури и ние ги поминавме на табела. Е тогаш имаш обид за влез во Вардар но несупешен. Единствена шанса им беше Скопје да заврши пред вардар. Им фрлија еден куп пари, десната рака на Урко го поставија за главерн во клубот (мада и претходно он беше меѓу главните). И судиите кумуваа на испаѓањеето на Вардар. Скопје добиваше по два пенала секоја утакмица за ништо...Aaa тоа сакав да го прочитам дека не важат сите закони за Вардар !!! Saber коментар за тоа дека Вмро сака да го уништи Вардар имаш или... ?!
Тој фан на Македонија Ѓорче Петров осетил повеќе радост во рок од три години отколку вие што осетивте за 10 години,така да не ми се прај на форумов многу многу опасен...Праша фанот на екипата Македонија Ѓорче Петров која цела сезона играше под името Треска Шишево
НЕМА ФУЗИЈА, толку ли сте телиња да верувате во се што пишува во весници???
Па всушност да, кога ќе размисли човек нема зошто толку да ти е криво, кога ви е така сте отцепеното крило на Комити. Сепак нели, татко ти навивал за Вардар, дедо ти, цела твоја фамилија, твојата населба од секогаш Комитска итн. Сега ти навиваш за друг клуб, маалски, заради некои идиоти од кај тебе што се продале евтино. Така се обиделе тие да ја сменат историјата во случајов, со твојата населба. Цел живот за Вардар сите, одеднаш нова „група“ (маалска) навива за нов „клуб“ (маалски).Не бе зашто да ми е криво ?!... Само Напред
И што има врска коолку радост осетил он а колку јас?Тој фан на Македонија Ѓорче Петров осетил повеќе радост во рок од три години отколку вие што осетивте за 10 години,така да не ми се прај на форумов многу многу опасен
Додавка мора да има,тоа е пишано и во статутот на ФФМ,а тој статут го има правено Хари како него му одговара,значи му одговара да има додавка.
Е сега,финтата е што не сте толку јаки колку што се пувате по форуми дека сте ургирале кај Коце за да го преземе клубот,туку Орце Камчев бил човекот што ургирал таму,секако со цел да го дозаебе Вардар и малку да ви замачка очи со спонзорите и засилувањата.
Не ме цитирајте и не ми се заканувајте,да не ве снајде полошо пешлаци продадени.
Да не бевте смешни,ќе бевте бедни,а вака сте нешто измеѓу,на што човек може да ви се изнасмее у фаца и да ви се посере на тоа главите празни,10 години не го ебете клубот 2%,ви испадна клубот во Втора лига и еве пак 90% ќе ве спаси Хари,човекот кој до вчера го плукавте...колку е ироничен животот нели ?
ova ubavo izgleda vaka na slikava,ali daleku e od realnosta za obedinuvanje na skopje okolu vardar.poprvo bi rekol deka skopje e razedineto po ova prasanje,site toa dobro go znaat.Вардар и Комити... симбол на С К О П Ј Е !!!
pa i parite shushkaat neli!?da za takva nekoja suma stanuva zbor,sto ke kaze vardar ke treba unapred da se odrece od 1/4,1/5 od idniot budzet ako voopsto dojde do takva suma na godisno nivo!kako sto mi prenesoa se raboti za suma od 200 000 evra (taka se suska)