Фан Клуб: Барселона

• Креатор на темата Креатор на темата Serpico
  • Време на започнување Време на започнување
Ова од ФБ на Фан Клуб Барселона:

Во денешниот натпревар У21 помеѓу селекциите на Шпанија и Чешка, Тиаго имаше 108 додавања. Дури 91% точни..

Ова од ФБ на Фан Клуб Барселона:

Во денешниот натпревар У21 помеѓу селекциите на Шпанија и Чешка, Тиаго имаше 108 додавања. Дури 91% точни..

Слични броеви има Чави на скоро секој официјален натпревар. Детево е многу талентирано, ќе се снајде во тимот само мора да има трпение.
--- надополнето: Jun 15, 2011 9:28 PM ---
ЕДИТ:
Го постираше некој ова?

http://www.totalbarca.com/2011/news/josep-bartomeu-we-are-negotiating-for-sanchez/ :D

Слични броеви има Чави на скоро секој официјален натпревар. Детево е многу талентирано, ќе се снајде во тимот само мора да има трпение.
--- надополнето: Jun 15, 2011 9:28 PM ---
ЕДИТ:
Го постираше некој ова?

http://www.totalbarca.com/2011/news/josep-bartomeu-we-are-negotiating-for-sanchez/ :D
Зошто имам некое глупо претчувство дека со овој трансфер управата работи против желбите на Пеп?

Некако изгледа дека Росел решил да си стои до своето мислење уште од времето кога беше потпретседател дека не сака да дава големи пари на директни конкуренти од Ла Лига.

Роси е созреан играч и тоа и треба на Барса. Некој што може да прави уште од првите утакмици, а не некој што ќе му требаат 2-3 години да го достигне својот максимум. Затоа и Пеп го преферираше него, а Санчез...

Не знам зошто но не го сакам Санчез во Барса.Многу добар играч е,со голем потенцијал но сепак јас сум за Роси.

Абе и јас сум за Нејмар или Агуеро, ама кој и да дојде, го чекаме со широко отворени врати.

254797_10150276565185469_351142070468_9525881_391136_n.jpg

Не знам зошто но не го сакам Санчез во Барса.Многу добар играч е,со голем потенцијал но сепак јас сум за Роси.

Санчез е многу преценет играч !! Имаше 11 гола од кои 4 ги даде на Палермо у еден натпревар, и мислим дека имаше 7-8 асистенции !! Во Удинезе, туф туф !!

И за тоа му бараат 40 мил, а за еден Тевез кој е апсолутна машина се спомнуваат цифри од 30-35 милиони !!

Земите си го Роси и пуштите го овја у Сити ! :)

Сандро Росел во стилот на Чак Норис ќе ја исфрлел куќата низ прозор за Фабрегас :)
барем така пишува на англискиот превод на спорт.ес

Знаете ли шо ќе се случува ако го земеме СТВАРНО Тиаго Силва (стварно е ова научна фантастика ам шо знам)

Знаете ли шо ќе се случува ако го земеме СТВАРНО Тиаго Силва (стварно е ова научна фантастика ам шо знам)
Е, тогаш Бускетс(како против Арсенал со глава), Пике(против Осасуна во 90 минута) и Пујол(против Алмерија) ќе се единствените кои ќе му даваат голови на Валдес. Нормално, автоголови.:D

--- надополнето: Jun 16, 2011 5:30 PM ---

На журката во неговиот нов апартман во Буенос Аирес, Меси задремал и извисил пет секси Аргентинки

Најдобриот фудбалер на светот, Лео Меси кој е сметан за еден од најскромните и дисциплинирани играчи, обожава да се забавува до рани зори, пишува аргентинското издание "Либре" со наслов "Секс, алкохол и кумбиа (танц)".
Подготвувајќи се за Копа Америка Лео решил да организира журка во новиот луксузен апартман во Пуерто Мадеро (ВИП кварт во Буенос Аирес) на која присуствувале браќата Диего и Габриел Милито, како и штотуку пензионираниот Мартин Палермо. На журката учествувале пет аргентински убавици кои и се познати на јавноста по своите голи фотосесии - Хоана Гонсалес, Клаудија Кјардоне, Андреа Ринкон, Сабрина Равели и Лусијана Салазар.
- Си зборувавме, пиевме и игравме плејстејшн. На Лео му се приспа околу 4 наутро. Ако бевме сами, сигурно ќе му влезев во креветот - изјавила Хоана Гонсалес.
Весникот во текстот не пишува дали Меси испил прекумерно количество алкохол.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom