Johnny B
Misogynist, racist, anti woke
- Член од
- 15 февруари 2010
- Мислења
- 11.651
- Поени од реакции
- 11.777
DEABC ......ke mozi da mi kazite prvata vezba kako ja napisavte? DEABC ili?
DEABC ......ke mozi da mi kazite prvata vezba kako ja napisavte? DEABC ili?
така еke mozi da mi kazite prvata vezba kako ja napisavte? DEABC ili?
така еke mozi da mi kazite prvata vezba kako ja napisavte? DEABC ili?
Но не беше баш лесен.....Има некој готов? Јас завршив и дома стигнав во 12 а има уште 1 саат до крај на тестот.Од 10 саат почнав и ми требаше 25 минути да ги одговорам сите прашања.Уште пола саат за писмото до пријателката Натали и есејот 140-180 збора максимум јас му удрив 170че и излетав ко воз надвор.Го фатив првиот автобус и пошто сум селско дете ми требаше цел саат да стигнам до дома.Значи некој таму уште решава хахаха а јас си го ладам дома сега.Кој си учи преку годината сега нема да се замара ни со линкови ни со тестови ланскиии..Се надевам дека до вечер ке прочитаме доста позитивни коментари овде.Па мајкуму лесен беше тестот......Македонски завршив цел саат порано со све решено и исто и Англиски.Следно на листата е БИЗНИИИИИИИС
Didn't speak, пошо после то и read пишеше, па за да се запазит времето во реченицата. Иначе мене вака ми дојдоја вежбитеА тоа за Ајњштајн didn't speak или hasn't spoken го пишавте?
Реченицата со furthermore на второ место или на крај?DEABC ......
Јас hasn`t мислам дека пишав....ми го кажаа тоа и јас се мислев меѓу тие две.А тоа за Ајњштајн didn't speak или hasn't spoken го пишавте?
Така ја напишав јас, иако кај мене скоро сите избрзаа и ја напишаа поинаку, ама убаво се гледа во C параграфот на крајот пишуваше: You decide (како да завршува и остава на нас да решиме што мислиме за Сиднеј)ke mozi da mi kazite prvata vezba kako ja napisavte? DEABC ili?
1. ПрвиотМислам дека беа 2 посебни прашања. Едното беше кој не се двоумел при бирање на некаква активност а второто кој сакал да земе нова активност.
1.Кој ја претварал активноста во игра?
2.Кој патувал многу далеку поради спортски активности?
3.Кој сакал да смени активност?
4.Кој не се двоумел при бирање активност?
5.Кој внимавал на исхраната?
6.Кој тренирал заедно со некој роднина?
7.Кој ги споменува можностите кои ги нуди атлетската градба?
8.Кој правел пари од активноста?
9.Кој бил инспириран од други луѓе за да почне некаква активност?
(одприлика вака некако беа прашањата)
Па на крајРеченицата со furthermore на второ место или на крај?
Јас мислам дека е девојката. Таа кажува дека штом ги видела како играат, веднаш се пријавила.4.Првиот
Горе долу така беа. зафркнав неколку ама здравје. А на таа третата па скоро сите под А ги манав.Didn't speak, пошо после то и read пишеше, па за да се запазит времето во реченицата. Иначе мене вака ми дојдоја вежбите
Првата DEABC, после BACCACBABA, па третата не ми теквит, четвртата EABCF или EBCAF и петтата ABAACCCBA.
....Втората имам една грешка...јас имам BACCACBABA!Didn't speak, пошо после то и read пишеше, па за да се запазит времето во реченицата. Иначе мене вака ми дојдоја вежбите
Првата DEABC, после BACCACBABA, па третата не ми теквит, четвртата EABCF или EBCAF и петтата ABAACCCBA.
Можи и да си во право. Не знам јас онака ги стегнав тие што не бев сигуренЈас мислам дека е девојката. Таа кажува дека штом ги видела како играат, веднаш се пријавила.
Абе побарај од професорката прашањата и готово. 100 прашања со се одговори и 40 паѓаатКакви прашања има полагањето по Бизнис бре ? Мислам тешко ли е, некој што полагал лани, што има поважно а што не ? Инфо малце. = )
Инаку за англиски јазик, есејот (темата) беше многу глупа. : /
Исто како тебе одговорив и јасЈас мислам дека е девојката. Таа кажува дека штом ги видела како играат, веднаш се пријавила.