Вицеви без наслов 2 дел

Член од
12 ноември 2008
Мислења
2.304
Поени од реакции
1.775
Блажо имал голем проблем и отишол кај докторот и почнал да му се жали:
- Докторе, многу ме чеша газот!
- Го миeш ли?
- Го мијам, ама по 1 месец пак почнува да ме чешa и ми поцрвенува, да не не треба да го мијам?!

Член од
12 април 2010
Мислења
10.060
Поени од реакции
15.032
си биле Американец, Русин и Македонец.
Американецот: Нашите инженери и конструктори порануваат во 7 часот, се договараат и прават авион кој во 12 часот полетува од писта.
Русинот: Нашите инженери и комструктори стануваат во 8 часот, се договараат и прават авион кој во 11 часот полетува од писта.
Македонецот: Нашите се состануваат во 9 да градат пивара, а во 10 веќе се пијани

Член од
31 јануари 2007
Мислења
18.936
Поени од реакции
23.073
Македонски курви отишле на специјализација во Франција. По две недели сите се вратиле освен Стојанка. Макрото ги запрашал:
- Каде ви е Стојанка, бре?
- Мораше повторно да полага, падна на усно!

Член од
11 ноември 2010
Мислења
6
Поени од реакции
1
Докторке имам ерекција 24 часа на ден.Што можете да ми дадете?

Докторката - Стан,храна и 500 евра месечно

Член од
14 август 2010
Мислења
5.508
Поени од реакции
5.821
Министерот за финансии и премиерот се шетаат низ еден град во една далечна безимена држава за време на предизборна кампања и доаѓаат до една градинка.

Воспитувачката им се жали како нема услови во градинката, треба да им се обнови игралиштето, да им се подобри храната и други слични работи.
Премиерот се врти кон министерот за финансии и му вели:
- Дај 200 000 евра за нашата младина.
Продолжиле со прошетката и доаѓаат до еден затвор. И таму шефот на затворот почнал да се жали за тоа како немаат кревети, туш кабини, и што уште не…
Премиерот повторно се врти кон министерот и му вели:
- Дај ми 200 000 евра... Уствари не, дај ми 2 милиони евра.
Кога излегле од затворот министерот го прашува премиерот:
- Премиере, зошто на нашата младина им дадовме 200 000 евра, а на криминалците 2 милиони евра?
- Што мислиш ти, после изборите каде ќе завршиме, во градинка или во затвор!?

Атеист

Дежурен Шаман
Член од
2 февруари 2010
Мислења
7.682
Поени од реакции
4.921
Во Градски автобус едно дете седи веднаш зад шоферот и си пее:
-Мајками е лавица, таткоми е лав, јас сум си лавче.........тралала
После некое време
-Мајка ми е слоница, татко ми е слон, јас сум си слонче...
и така по ред си набројува животни од цело животинско царство. Му се скиснува веќе на шоферов и му вика:
-Аман бе више, што ќе беше ти ако мајка ти и татко ти беа идиоти?
и детево одговара...
- Шофер!

Член од
31 јануари 2007
Мислења
18.936
Поени од реакции
23.073
Две комшивки: - Не ми се верува дека се земала со тој старец! - Драга, кога ја земаш парата, не гледаш која година е штампана.

lo6ko piratot

безобразно реален
Член од
2 април 2009
Мислења
441
Поени од реакции
56
Ја носи Рамче жена му на доктор за да утврди од што и колку е болна. Откако ги направил докторот сите неопходни резултати се враќа во ординацијата и ја замолува Рамчеица да излезе во чекалната зошто требало насамо да разговараат со Рамче. Откако излегла, докторот му соопштува на Рамче дека е болна од рак и дека и преостануваат многу малку денови па го замолува барем тогаш да ја направи малку среќна. Рамче се согласил ама пошто незнаел како го замолил докторот да го посоветува, а тој му рекол да ја носи на масажи, во сауни, во бањи, на козметички третмани со кал и слично. Откако завршиле со разговорот излегува рамче од ординацијата а рамчеица го прашала што кажал докторот. Така рамле почнал од околу да и кажува дека треба да оделе на бањи, во сауни на третмани со кал. Рамчеица малце се подразмислила и запрашала. Абе Рамче, ај сауни и бањи добро, ама зошто да ме мачкаат со кал? Рамче ги крева рамениците и одговара. Незнам бугати ....валда да се навикнеш

merlin

Мадридистика...
Член од
29 јуни 2006
Мислења
543
Поени од реакции
119
Патувале во авион Груевски, Обама и Саркози. Откажал моторот од авионот и почнал да паѓа, но, во авионот имало само еден падобран. Обама предложил да гласаат, па кој ќе има најмногу гласови негов е падобранот. На изборите, се разбира, победил Груевски! Падобранот со него, и скокнал. ...После неколку минути Обама вчудоневиден го прашува Саркози: “Добро бе мајкому стара, како освои овој 40 гласа, кога во авионов сме само тројца!?”

Атеист

Дежурен Шаман
Член од
2 февруари 2010
Мислења
7.682
Поени од реакции
4.921
Стар одговор на нов начин

-Тато како сум се родил??- прашува синот.
-Добро сине, знаев дека кога тогаш ќе ми го поставиш ова прашање. Еве како се случи тоа.
Тато и мама малку беа на chat, па потоа следеше copy/paste, на нашите слики. Потоа преку e-mailдоговоривме состанок. Се најдовме во cybercafé, малку поразговаравме па отидовме во WC.
Потоа, мама направи неколку download-ди со memorystick- от на тато. Кога тато беше подготвен за up-load приметивме дека немаме firewall.
Но, веќе беше доцна за undo а ни delete веќе не помогна.
Девет месеци подоцна вирусот веќе делуваше….

Human

Explorer
Член од
10 октомври 2009
Мислења
12.450
Поени од реакции
5.138
Имало ресторан на 100ти спрат на некоја зграда. Пијан човек сакал да ги убеди гостите дека прозорите се волшебни и ако скокнат низ нив нема да паднат. Гостите не му верувале, човекот скокнал и лебдел. Гостите не чекале, веднаш скокнале и тие и паднале. Тогаш келнерот се обратил накај пијаниот човек и му рекол:
- Навистина си идиот кога си пијан, Супермен.

Dietrich

Just a fan...
Член од
12 мај 2010
Мислења
161
Поени од реакции
80
Две плавуши си решаваат крстозбор. Едната чита:
- Женски полов орган?
- Хоризонтално или вертикално?
- Хоризонтално!
- Уста! – одговара втората.

Член од
12 ноември 2008
Мислења
2.304
Поени од реакции
1.775
Прослава на Нова Година во едно претпријатие. Во една канцеларија е темница и се слушаат воздишки:
"Ох, Миле, Миле! Никогаш... не си ме... љубел вака... Дали е тоа... поради ова новогодишно... расположение?"
"Кој знае, можеби е затоа што не сум Миле."

shutrak

opsenar
Член од
3 јуни 2011
Мислења
37.703
Поени од реакции
31.766
beshe eden vic se vikashe vic .... i toa e vic., jbg., tupadzhiski:coffee:

Kajgana Shop

На врв Bottom