E TOA NE MI GO KAZAA... HEHEкако дошло до таму ?!?!?!?!?!?!?!
stvarno neznam najverojatno izvoduvaat gluposti
E TOA NE MI GO KAZAA... HEHEкако дошло до таму ?!?!?!?!?!?!?!
Ја уште 17 имам, може да паничам?Се молат сите матуранти кои ке полагаат англиски да се однесуваат како 18-19 годишни а не да паничат и да се лигават како мали деца!
и?Порано кога незнаев што е Озонската дупка мислев дека може да се затвори со шипки и со лим(исто како што ги затвараат бунарите) Убо што научив
Не. Стави си ги во џеб или во новчаник, побарај да идеш во ВЦ, види која ќе ти треба и врати се.matematika dozvoleni ke se formulite?
Корчагин 100% ги нема. Сигурни извори.Корчагинци ги имаат задачите по математика (од сигурни извори е ова)
Па ако има некој нека не биде себичен нека ги сподели со нас
а ти од кај никна на форумов бе? Слушна имало тема Матура на кајгана, па ај и ти се зачлени. Ја спамирате цела тема. Ако некој стварно ги пише темите по англиски или задачите по математика НИКОЈ нема да примети заради ОФ ТОПИК муабетите што се вртат и постариве членови што ве тролаат пошо толку сте искусни.хаха ете - никнаа и Корчагинците низ форумов
NO SH*T! Што мислеше дека е? Вистинската тема?http://www.youtube.com/results?search_query=how i met your mother &aq=f
ova e SERISKI FILM !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
teska rabotamatematika dozvoleni ke se formulite?
Za vreme na ispitot potrebno e u~enikot da ima geometriski pribor, a po procena na Dr`avnata maturska predmetnaНе. Стави си ги во џеб или во новчаник, побарај да идеш во ВЦ, види која ќе ти треба и врати се.
Мислев на овие што отворија кориснички на форумов само за да тролаат по темава :smir:Ја уште 17 имам, може да паничам?