Фан Клуб: Челзи

Член од
5 септември 2009
Мислења
3.528
Поени од реакции
619
Тууууууууууууу овја се назема од Челзи аман веќе

Донев

★★
Член од
9 мај 2008
Мислења
35.757
Поени од реакции
52.725
As far as the manager is concerned the process is going well but now is not the time for me to comment on who the next manager is going to be,' he said. 'We will announce things in the usual way and hopefully in the next week or two we will be in a position to announce who our new coach will be.
'As far as the players are concerned the basis of the team will be the same for next season. There may be an introduction of two or three players however that process is not on hold, we have identified key players we would like to bring to the team who can strengthen the team, but we will probably wait until the new coach is in place.'
http://www.chelseafc.com/page/LatestNews/0,,10268~2375788,00.html
--- надополнето: Jun 14, 2011 11:55 AM ---
Neymar is reportedly a five-year deal with Real Madrid worth €2million per season, Chelsea's hopes of getting him look to have gone #cfc

Додека да почнат нашиве да договараат трансфери, и Нејмар отиде.

Член од
5 септември 2009
Мислења
3.528
Поени од реакции
619
Ако бе нека почекаат рано е ехе кај е 31ви август :D

Член од
5 септември 2009
Мислења
3.528
Поени од реакции
619
Искрено ми ск*рчија управава еј за ништо не ја бива сеа најверојатно и Лукаку ќе им избега

Член од
18 декември 2009
Мислења
6.125
Поени од реакции
872
Искрено ми ск*рчија управава еј за ништо не ја бива сеа најверојатно и Лукаку ќе им избега
Кога скоро никој не го бараше Челзи се двоумеше и сега 90% ќе ви кидне и ќе отиде во Реал Мадрид.:D

A

Auditore

Гостин
Нејмар е загубена битка, уште минатото лето.
Ова значи дека се отвара врата да го доведеме Агуеро, секако тоа е изводливо доколку Абрамович даде кеш, но тука е и Сити, што неверувам дека ќе останат рамнодушни и сигурен сум дека ќе понудат богатство, затоа што го сакаат како замена за Тевез.
Тоа дека управата ни е малку глупа можеби ќе звучи благо кажано али така е, но Лукаку е скоро сигурен трансфер за нас, останува да ги видиме другите двајца, затоа што Гурман изјави дека ќе се доведат 2-3 нови фудбалери.
Ќе видиме каков епилог ќе произлезе од сето ова.

Бавча

идол на младите
Член од
25 декември 2007
Мислења
11.849
Поени од реакции
11.509
Мое мислење, не ви треба играч ко нејмар, тоа е обичен лингур ала тевез/робињо, кој ќе цмиздри за некоја сезона како го угнетувале, ебеле и што ти не таму...на екипа ко челзи, која е една од двете најаки во премиер, им треба играч, а не било кој што изиграл јако на 5 меча и му се дигнала цената и јајцата до небо...мое мислење само, No offence ;)
поздрав

BATISTUTA 9

Fiorentina-Partizan-Real
Член од
17 мај 2008
Мислења
2.085
Поени од реакции
266
одете слободно по Нејмар... Агуеро е наш ;) ова беше само залажување... :D

Kajgana Shop

На врв Bottom