- Член од
- 4 јуни 2009
- Мислења
- 11.538
- Поени од реакции
- 29.103
И официјално Илчо е нов тренер на ФК Вардар и најавен е годишен буџет од 800.000 илјади евра кој ќе го обезбедат ПУИГ, ЕЛЕМ, МЕПСО и градот Скопје.
Me like it.И официјално Илчо е нов тренер на ФК Вардар и најавен е годишен буџет од 800.000 илјади евра кој ќе го обезбедат ПУИГ, ЕЛЕМ, МЕПСО и градот Скопје.
со овој буџет ке бркаме титулаИ официјално Илчо е нов тренер на ФК Вардар и најавен е годишен буџет од 800.000 илјади евра кој ќе го обезбедат ПУИГ, ЕЛЕМ, МЕПСО и градот Скопје.
Ќе беше одлично ако дојдеше Гоко. Ама и Илчо не е лош ( во споредба со Гоко е 0 ) ама е подобар од некој други тренерчиња.И официјално Илчо е нов тренер на ФК Вардар и најавен е годишен буџет од 800.000 илјади евра кој ќе го обезбедат ПУИГ, ЕЛЕМ, МЕПСО и градот Скопје.
Не бевме,јас сум ВАРДАР да остане не праведно во лига,да има буџет од 800.000 евра и да не дозволи никогаш веќе њоњски тим да стане шампион на Македонија.Zar ne bevte site tuka protiv nezasluzhenoto opstanuvanje vo 1 liga, a sega site planirate da bidete shampioni ?
So ova potvrdi kakov navijac siНе бевме,јас сум ВАРДАР да остане не праведно во лига,да има буџет од 800.000 евра и да не дозволи никогаш веќе њоњски тим да стане шампион на Македонија.
ако во времето на трифун додека беше во работнички требаа 1200000евра за титула сега за некоја година кај нас титула ќе се освои со 200000евраБрее каква ебана лига сме,со 500 000 евра се прави шампионска екипа.Во најскапиот спорт на светот ние со средства што на запад аматерски или полуаматерски екипи ги трошат можеме за титула да се бориме.Па дури во Србија и Хрватска што имаат појаки првенства,но не се бог знае што, 500-600 000 евра се минимумот да може една екипа што се бори за опстанок или да е во долниот дел од табелата да функционира........