Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Are you normal? tell me please!
Наведи ми 3 добри причини зошто би го пуштале скудетото за само да се врати Кака и како плус да го добиеме Игуаин?
Иди види на колку битни утакмици има дадено Игуаин гол и после дојди ка ми кажеш дека он ке не однел до титула у ЛШ,не ме јеби бе!Зошто би го пуштале скудетото(Ибра)? За да земеме ЛШ(No Ибра here)Иначе Игуаин има 23 години, докажан е во голем клуб и е долгорочно решение за позицијата напаѓач... А Ибра од следната сезона ќе има 30 и нема да му се игра(исто како и на последните утакмици)...
Зошто би го пуштале скудетото(Ибра)? За да земеме ЛШ(No Ибра here)Иначе Игуаин има 23 години, докажан е во голем клуб и е долгорочно решение за позицијата напаѓач... А Ибра од следната сезона ќе има 30 и нема да му се игра(исто како и на последните утакмици)...
и јас сум за воа и тоа со 2те раце ќе го дадам ибра за виа 2ца!!!
Ибра носи СКУДЕТО а Игуаин може да ти донесе само Берлускони куп.Шо толку сте против Игуаин ебаго... Има 23 години, цела иднина е пред него, може и ballon d'Or да земе шо се вика... Ај ако не се Игуаин со Ибра ќе земеме ЛШ а? А и тоа со голови на важни утакмици не ви пали со Хиго, демек Ибра на важни дава ебаго(читај Тотенхем).
Ибра носи СКУДЕТО а Игуаин може да ти донесе само Берлускони куп.
Ти моеш да си праиш филмови какви сакаш ама Ибра >>>>>>Игуаин .
Милан не е екипа за експериментирање па ај денес Ибра утре Игуаин па задутре ке го земеме Тевез. Милан си донесе скудето човек и треба да сме многу глупи ако го пуштиме.А од кај знаеш ти бе стручњак??? Има ли играно Игуаин за Милан па да знаеш дека нема ништо да освојме со Игуаин??? Све стручњаци упм!
Милан не е екипа за експериментирање па ај денес Ибра утре Игуаин па задутре ке го земеме Тевез. Милан си донесе скудето човек и треба да сме многу глупи ако го пуштиме.
Не е тешко да сфатиш како стојат работите у Милан само ти удираш со глава у ѕид цело време откако те читам,Ибра е донесен ко темел на екипата и околу него ке се гради,капиш?
Веќе кажано е ова од него,неговиот агент,Галијани и Берлускони!
Кака да требаше да биде играч на Милан немаше да си замине 2009та туку ке останеше.
Ибра не е играч за големи натпревари, потвредно 142362562 пати. Кога ќе освоиме нешто повеќе од Скудето со Ибра, кажи.