Епа јас не се согласувам. Сериозно, до мене е, или до маживе. Фраеров мој, низ годиниве, го научив добро што сака и како сака и зошто сака, ама ,,рецептот,, применет на него не ми успеа кај еден друг фраер
Сега, до девојчето што прашува, многу сум сериозна. Вака. Не дека имам некое искуство, ама мораш едно нешто да знаеш - а тоа е да си го следиш инстиктот. Не ти треба стручна литература, слики, порничи и не знам што. Твоето тело многу добро знае што треба да прави, само што очигледно ти не се опушташ доволно. Ако нешто не ти се допаѓа што тој го прави, прекини го, смени ја положбата (има повеќе начини за оралка, па и таква каде што ти уствари си доминантна, а тој е пасивен играч). Тоа со забите, мислам дека сите сме грицнале по малце на почетокот
не знам како да објаснам, но ,,навлечи,, си ги усните на забите (дебилно објаснување, ама подобро не знам) ...
менувај темпо, брзина, употербувај јазик (посебно на делот под главичката), лижи, допирај со раце, синхронизирај раце и уста... само немој цело време исто да правиш, зошто станува монотоно и за двајцата, а и тебе почнува да те боли и вилица, и врат. Доколку сакаш да му ја скротиш ,,доминантноста,, не му оставај простор да мисли на неа, просто и едноставно, почесно менувај си ја ,,техниката,, па нема да има време за размислување на ,,facefucking,,. Мене лично многу ме нервира ова, зошто кога е моја изведбата, можам да си ги контролирам ,,забите,, ама кога е негова, знае и да се гребне, е тука не сум му ништо крива јас :p Најдобар начин, за да не ти прета многу, е тој да лежи
Иако, во принцип немам некоја желба за доминација, сепак, тоа е моја изведба и си ја изведувам на мој начин
Побарај од него да не мижи, и биди сигурна дека гледа што правиш (значи, косата или сама тргни си ја, или тој нека ја држи (под ова не мислам кубе)) и погледнувај го од време на време, насмевни му се...
Ама најважно од се - слушај си го телото, правиш нешто многу природно, а за тоа, природата се погрижила ,,да знаеме,, само треба да ја слушнеме неа, а не некој порнич со мажјак со пола метар алат, и жена со пештера уста......