- Член од
- 20 мај 2011
- Мислења
- 47
- Поени од реакции
- 13
Значи темава не ја отварам за сеир и малолетни несериозни лица. Навистина ми е потребна помош околу оралниот секс. Го обожавам овој дел од сексот, но поради недостаток на искуство имам проблеми при примена на истиот. Проблеми еден тон и не знам од каде да почнам....Еве ако го правам тоа како што мислам дека треба партнерот ми вика „ајде појако“, кога ке почнам појако, пак има замерки „леле боли, пази со забите“, при тоа јас мислам дека не го ни допирам со забите, ја отварам устата колку што можам и ми вика „ај стој така“ и ме фака за коса (боли многу) и он почнува да „работи“. Можам да видам дека ужива во тоа, ама мене ме гуши и мислам дека ке повратам во секој момент, после тоа ме боли главата многу. Ве молам било каков совет, како да го обработам како што треба без тој да реагира, сакам да уживаме и двајцата во тоа. Мене ми е убаво додека јас го работам, ама очигледно него не му е, кога има потреба да форсира.
Ве молам зборувајте од лично искуство, колку брзо треба се прави тоа, колку длабоко, некои финти кои палат при тоа. Бидете искрени, знам дека ова е Макдеонија, табу теми на кило, ама сепак ве молам да помош.
Ве молам зборувајте од лично искуство, колку брзо треба се прави тоа, колку длабоко, некои финти кои палат при тоа. Бидете искрени, знам дека ова е Макдеонија, табу теми на кило, ама сепак ве молам да помош.