Фан Клуб: Интер

Помина време кога бевме ко вас. Кога си имавме играчи ко Гравесен,Вудгејт,Мехиа,Павон,Раул Браво,Емерсон и Фоберт.
Барем вашите Мунтари и Карја не прават вакви работи....

хаха, тие не ама Мансини, Рики Кварезма, Суазо... :)

Та го накршија куров реал со озил и сахин,џабе купуваат и купуваат играчи секое лето/зима никаков ефект нема,тоест има,една куп титула.:notworthy:

Еве ги и барса по ист рецепт нека ги купат Фабрегас,Санчез а и Роси да не го заборават,и кога ќе им настане калакурница во тимот,кога ќе нема место за Меси во прва 11-ка ебате ќе ги видам тогаш,тие вртоглаво ќе почнат да паѓаат и да се распаѓаат само го чекам моментот,е тоа ќе биде смеење.

Ако е глуп Морати да им го даде Маикон за помалце од 20-25 мил. ако имаше тиња сезона Маикон,чисто од принцип од инат. Можат да ги цицаат Миланските тимови и да им бараат астрономски суми по 30-40 мил. за играчи ко Санчез и Хамшик а они не можат да побараат слични суми а. Ебате шпанската лига никаква,дај им ги тв правата на два тима дај и им милијарди и нека трошат,нека собира цела Каталонија данок за барса да купува играчи и нека праќа милиони кралот за Реал,а Берлускони и Морати од џеб што се вика треба да ги дадат тие пари и ќе се ценкаат и цинцарат па ќе се нормално.

Почнаа изгледа италијанските тимови да го применуваат фер плеј правилото уште пред да стапи во сила.

Морати му се јавил на Биелса, екс тренерот на Чиле.
Ако мисли да го мења Леонардо (и треба), нека го донесе АВБ, друг не ни треба.
Ако не може да го донесе сега, нека остане Лео уште оваа година, па после нека го донсе АВБ а Лео директор/скаут/штобило.

Сити блиску до Санчез, Интер ќе го купува Насри место него.
Изглеа само Сити се спремни да ја платат сумата што ја бара Поцо. Ако и Санчез прифати да иде таму, нека му е со среќа. Тоа е, со понуда од 10м не можеме да го земеме.
А Насри има уште 1 година од договорот, значи би бил ефтин. Сите знаеме колку е добар, така да нека не се мислат, нека го зимаат. Само што ќе бара висока плата ама ако, и онака нема да платиме многу на Арсенал за да го земеме.

Реал го понудил Марсело за Маикон но Морати го побарал Рамос.
Морати не се прави триестројка, земи го Марсело и бегај! Кај си видел толку добар бек на 21 година?
Еден од тројцата најдобри леви бекови за минатата сезона според мене. Не е како порано, Мур го среди, и во одбрана е добар сега.

Виљареал заинтересирани за Чибу.
Време е Занети да седне на клупа и да биде резерва за лев и десен бек. Така да, Чибу аут. Сантон може да биде другата резерва.

Магарето се надева дека ќе остане во Интер.
МААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААРШШШШШШШШШШ!

Извор: Гугл транслејт > fcinternews.it

Скоро и сигурно дека го изгубвме Сначез
Long live King Karja

Ова со Насри ми е смешка невидена
Сите купуваат само ние чекаме попуст

Џеко,Балотели,Тевез,Адебајор,Силва,Џонс па и Санта Круз е таму и уште неколку па сега и Санчез го земале 33 милиони + некој Вајс.
Овој Арапот го уништува пазарот со дупли цени единствено некој што не му е до пари не може да го купи.
Само Арапот не сватил дека и Меси и Роналдо да ги земе кога има дрво тренер ништо не прави играчите сами да се тренират ќе имат повеќе успеси.
Мислам како Сити што има играчи нема никој.

Еве Кориере вели официјално Санчез во Сити.Клубовите се договориле.
http://www.corrieredellosport.it/ca...8257/Sanchez+è+del+City.+Beffate+Juve+e+Inter

Мите исто пишуваше и дека Барса и Удинезе се договориле за Санчез па ништо... се обидува само да извлече пари а CDS е живо срање исто како goal само што овие се италјански. На овој сајт пишуваше и дека Тевез е договорен со Интер тоа беше само за да се чита сајтот повеќе

На Скај Спорт 24 сеа глеав и пишуваше колку што разбрав дека Леонардо бил во Катар да разговара со ПСЖ за да биде спортски директор

Изгледа чекаме да дојде нов подобар тренер па после ќе почнеме со засилувањата по негова желба...

мора да се тешиме некако :S

Изгледа чекаме да дојде нов подобар тренер па после ќе почнеме со засилувањата по негова желба...

мора да се тешиме некако :S
Што ќе решиме... Еден дел од преводов на Бене ми падна во очи вчера:

„CEO-то на Интер, Ернесто Паолило, денеска изјави дека се уште Интер не е блиску до потпис со ниеден играч. “

Мислам дека кажува се за нашиот однос на трансфер пазарот...

Што ќе решиме... Еден дел од преводов на Бене ми падна во очи вчера:

„CEO-то на Интер, Ернесто Паолило, денеска изјави дека се уште Интер не е блиску до потпис со ниеден играч. “

Мислам дека кажува се за нашиот однос на трансфер пазарот...
Не се секирај, те уверувам дека лаже....

...трансферот на Каржа е веќе договорен.

Не се секирај, те уверувам дека лаже....

...трансферот на Каржа е веќе договорен.
Кога почнав да те цитирам, го видов тоа за Каржа :D

Иначе Паолило ми е еден од најсигурните извори, кога сите беа уверени дека Касано доаѓа во Интер, кога веќе купил куќа итн... он излезе со изјава дека Касано сигурно не доаѓа во Интер, и после 1 недела потпиша за комшиките...

Според францускиот весник L'Equipe, Леонардо ја прифатил понудата за спортски директор на ПСЖ и истото веќе му го соопштил на Морати. Се очекува се да се заврши во наредните 48 часа.

Дечки јас во малата имам еден ултраз фан на псж од франција и ми потврди дека Леонардо ќе бил спортски менаџер на ПСЖ другата година и дека нивниот клуб ќе имал 80 милиони евра за трошење на нови играчи ова лето...ејј замислете ПСЖ подобра и покадарна екипа ќе се од нас догодина....ама важно ние Карја си го имаме за другите што си се сигурно сигурно си е!

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom