НЕ. Никако...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Треба да пробаш па да коментираш дали е гадно или не , ако не си пробала незнаеш само претпоставуваш дека е гадно.Ау бљак, погадно нешто нема. Никогаш не сум грицкала, а нема ни да грицкам.
Треба да пробаш па да коментираш дали е гадно или не , ако не си пробала незнаеш само претпоставуваш дека е гадно.
Рацеве немаат ноктарица видено од коа бев малецок коа мама ми ги сечеше ноктите е од тогаш , си ги грицкам и си ги праам многу по убаво да изгледаат од колку со ноктарче , гирцкам само ко нема шо да праам или ко сум изнервиран .
Е , шо какви им се ноктитте , со земја ли им се полни? , добро до некаде и во право си сепак и јас кога ќе видам дека девојче грицка се згрозувамБог да чува, треба да пробам за да знам дали е гадно или не???? Па гледам дека е гадно, гледам на оние луѓе што ги грицкаат какви им се ноктите, ќе си земам турпија и ќе ги направам какви сакам, а не да ги грицкам. Плус да не зборам за нечистотиите што ги има под ноктите, ама вие си знаете, грицкајте ги!
Е , шо какви им се ноктитте , со земја ли им се полни? , добро до некаде и во право си сепак и јас кога ќе видам дека девојче грицка се згрозувам![]()
Дека неизгледаат убаво за тоа не се согласувам , излеа тие шо ги знаеш тие шо грицкаат нокти не се мајстори у грицкањето ко мене и изгледа они грицкаат ко ненормални до кај шо треба и до кај шо не треба .Не дека со земја им се полни ама од кога ќе ги изгрицкаш не изгледаат убаво. И како така кога ќе видиш дека девојче грицка нокти се згорзуваш, а ти сам си ги грицкаш и не ти е гадно дури и ми викаш да пробам![]()