- Член од
- 29 октомври 2008
- Мислења
- 1.394
- Поени од реакции
- 259
Види си сандаче. ПоздравАко може активатор за W7 Ultimate Build 7601. Благодарам
Види си сандаче. ПоздравАко може активатор за W7 Ultimate Build 7601. Благодарам
Не си користел Vista? Од Vista е тоа personalize промената. Има многу промени во корничкиот интерфејс од xp до седмица.нов корисник на W7 и како почетник да ми кажите основни работи да си прилагодам за полесно користење и зошто на десктоп кога одам десен клик нема Properties туку Personalize..
Тоа го можеш и со десен клик на Tskbar-от (долу Старт лентата) и одиш на TaskManager, а со Ctrl+Alt+Delete тоа ти го отвара, што е добро, имаш многу добри достапни опции со еден потег.....Windows 7 е најдобар оперативен систем.......ne ne sum koristel Vista.. direktno od XP, i uste ova zosto koga odam ctrl+alt+del mi otvara povejke opcii lock this com,switch user,log off.. a ne direktno task manager i kako da go napram ?
и мене ме напињаше ова, но веќе не ми сметаne ne sum koristel Vista.. direktno od XP, i uste ova zosto koga odam ctrl+alt+del mi otvara povejke opcii lock this com,switch user,log off.. a ne direktno task manager i kako da go napram ?
.. и на секој друг Windows, барем од 2000 наваму.CTRL Shift Esc се отвара Task Manager на вин7.
Windows 7 x86 (32Bit)
Да добар е. Само инсталирај home premium или professional (x86)
Windows LoaderWindows 7 Build 7600: This copy of Windows is not genuin, се појавува црн екран, решение?