- Член од
- 5 септември 2009
- Мислења
- 3.528
- Поени од реакции
- 619
Чисто сумњам а искрено и ја претераа веќе со Хидинк сакам нејќем играат аман стварно ил нека дојде ил нека тражат чаре овја
И јас тоа се чудев. Минатава сезона мислев дека ќе почнат да му даваат шанса, но го вратија пак на позајмица. Можеше да се испроба место Микел. Во зимскиот трансфер период, имаше многу шпекулации дека ќе ја прекинат позајмицата за да се врати и да игра во втората полу сезона, но сепак на крај го донесоа Луиз. Изгледа не му оставил добар впечаток на Анчелоти.Може некој да ми објасни зошто не му се дава шанса на Мансиен у Челзи, навистина добар коментар. Cheers.
Mancienne is good enough to captain England U-21 but he's not even been given a chance at Chelsea. Why?
За жал нема. Арнесен си го собра во Хамбург.Зошто гледам често кога игра младинскава репрезентација и секогаш играл на ниво, еве го и со лентата, мислев дека е кај вас кај резервите а не на позајмица. Одличен дефанзивец според мене, ајде можеби Хидинк ќе му даде шанса.
хахахахаха како фан на Милан морам да се насмеам на ова.Место да пуштат старциве тие договори им продожуваат неверојатно
Абе ми идде да кукам ама ајт и немој сеа ти да споредуеш некој од старците од Милан со овја од Челзихахахахаха како фан на Милан морам да се насмеам на ова.
Не се жали ти се молам.
http://www.fatimanews.com.br/noticias/neymar-insinua-negociacao-com-o-real-madrid-e-pode-sair-depois-da-libe_118762/Neymar: "As vezes você tem que saber a hora de ir embora"
Превод: "Sometimes you have to know when to go"