Принцезичка
courage is contagious
- Член од
- 12 декември 2008
- Мислења
- 1.556
- Поени од реакции
- 348
I jas so istoto se soocuvam doma.I jas imam doma eden jandar i non-stop se raspravame za ova,a i prthodno za X slucaevi,a pa za politika ako se fatime partali se pravime.Sovet:ne razgovaraj na tie temi(jas ne go primenuvam ova)
ГОСПОДИ !Да си испразнам душата во темава...
Татко ми работе под закрилата на МВР (која функција не е битно).
Тоа што е битното..се карам со нив 24/7 за убиството.Тие го оправдуваат ,јас не.Ми даваат смешни аргументи за Котевски,демек политизирано е.И дека А1 користи.Им реков : да,користи но уклучете се на твитер или кајгана и ке видите дека не е ништо исполитизирано и дека и тие се против тоа што А1 сакаат да искористат политичко поенче а сител се бламираат со смешните контрадиктиорни изјави.Но тие тоа не го согледуваат.Според нив сигурно детето го провоцирало Тигарот,а што тигарот нема доволно самоконтрола па го убил детето...пу пу не се важи.Котевски не го важи тоа,зошто и тие?Целосно оправдуваат се...
И ми викаат дека мозокот ми го испрале и дека немам право да се бунам бидејки сум малолетна...
Искрено ми здосади да се инатам со нив,дебатирав на големо овие 5 дена и скиснав слушајки ги нивните аргументи...
Сакав само да дадам пример како владата успеа да лоботомира дел од населението,дури велат дека ЈАС што си го сакам и штитам МОЕТО паво на живот сум дел од пропаганда,а тие не се...
Родители ми се но ке го употребам изразот „лоботомирана амеба“ за подобро да објаснам.
И после овие стоки треба мене да ме штитат !!!