- Член од
- 30 јули 2009
- Мислења
- 1.770
- Поени од реакции
- 1.058
а ти научи се прво да поделиш и разделиш што е навреда а што сарказам!!! и ни нај малку не ми е цел да на тебе ти го мењам мислењето...јас си кажав свое мислење на јвен форум... тоа што тебе те квотирав, е затоа што моето мислење беше тесно поврзано со твоето без цел да бидеш навреден, повреден или омаловажен а уште помалку да те натерам тебе да мислиш поинаку... можеш ти да дубиш на глава дека си навреден ама реално можеш само да измислуваш или замислуваш...
После се, ова е форум, на кој сите имаме право на свое мислење, ако јас го сфатив како навреда, а ти го тврдиш спротивното, тогаш јас длабоко ти се извинувам.
Кога пишуваме мислење, со цел да помогнеме еден на друг, и да осознаеме информација повеќе за она што не интересира и опкружува во секојдневниот живот, треба да пишуваме со факти, односно однапред проверена работа.
Јас културно ти кажав дека qingqi-то вози машина од Suzuki, а ти саркастично ми одговори, без да знаеш што е вистината.
Еве, ако го имаш моторот, провери на десната страна од карбураторот дека пишува Made In Japan.