Oкеј ти е се... само, на Стиви не му е загарантирано местото... според тоа што чув, Кени му рекол на нашиот ни драг капитен дека со игрите што ги прикажува во последно време и повредите, а во последните натпревари не играше иако беше сепак опоравен, ќе го изгуби местото во првиот состав. И ништо не е чудно тука, сите го знајме менталитетот на Кени, ак не играш убо, и Исус нека си, губиш место... А и сепак, Кени е стопати поголема легенда од Стивен Џерард.
Второ. Раул Меирелеш никаде ти го нема.
Трето. Ак го зејме Агуеро, не биди сигурен дека ќе ги зејме и Даунинг и Арда и Кејхил и Сисоко и Кјаер... највише Даунинг и Кјаер, по можност некој бек, Клиши глеам е пред трансфер, што ме радува, страшен играч е .
Агер, јас него под ИТНО би го шитнал и за без пари, јак е, ама за џабе лебот ни го јаде да го ебам!
Кјаер би го пазарил под итно!
Играчи што би ги земал јас... Агуеро, Кјаер и Клиши.
-----------------------Пепе Рејна----------------
Џонсон---кара/шкртел---Кјаер ---- Клиши
-------------- ----------Лукас--------------------
-------------хедерсон----Џерард/меирелеш-------
----Агуеро------------Керол---------------Суарез ---
Со оглед на тоа што хедерсон мојт ко ништо десно крило да ојт, и имат доста добар центар шут, мојт да го хранит на Керол, Агуеро и Суарез се мрднати, слични се во игра, само што Агуеро е двапати подобра машина, има подобар дриблинг, побрз е и поубиствен, суарез немат завршница уба, а агуеро имат.
Ова е моја желба... ак се исполни, ветувам титули.