Волонтирање на Егзит фестивал

• Креатор на темата Креатор на темата Lux
  • Време на започнување Време на започнување

Lux

Inglourious
Член од
25 октомври 2010
Мислења
1.189
Поени од реакции
888
Ove godine ponovo otvaramo vrata za preko 1000 volontera iz celog sveta koji će dobiti priliku da steknu neverovatna iskustva, radeći u sektorima marketinga, protokola, u pres centru, programskoj produkciji, na izgradnji, šankovima, ulazima, akreditovanju, u obezbeđenju, Exit vilidžu i drugim brojnim segmentima festivala. Konkurs za prijave traje svega dve nedelje i otvoren je do 15. maja, a svi mladi ljudi koji žele da se uključe i postanu deo ove velike organizacije, mogu da se prijave preko ove aplikacije.

Volonteri će na Exit festivalu imati obezbeđen ulaz i boravak na festivalu nakon završetka propisanog radnog vremena, kao i besplatan boravak u Exit vilidžu, obezbeđenu hranu u toku smene i besplatne tokene za piće. Po završetku festivala, volonteri dobijaju sertifikat kao priznanje o volontiranju, što će im biti dodatna referenca u biografiji.

Prethodne godine volonterski program Exit festivala bio je jedan od najvećih volonterskih projekata u Srbiji u 2010. godini. Na konkurs se prijavilo više od 2 200 ljudi, od kojih je izabrano 600 dobrovoljaca iz Srbije i više od 20 zemalja širom sveta, počev od zemalja iz regiona, sve do Kanade, Rusije i Australije! Mladi ljudi su na festivalu stekli vredna iskustva, družili se sa vršnjacima i sjajno se provodili.

Volonteri će kroz rad na Exit festivalu razviti osećaj pripadnosti i korisnosti za zajednicu, razviće nove veštine, upoznaće se sa timskim radom, družiti se sa ljudima iz različitih gradova i zemalja, poboljšati znanje stranih jezika i steći uvid u organizaciju jednog velikog festivala. Poseban deo aktivnosti volontera predstavljaće i ekološke radionice na kojima će biti edukovani u oblasti primene tehnologija za obnovljive izvore energije i podići nivo ekološke svesti i znanja u oblasti zaštite životne sredine.

Volontiranje će trajati od 4. do 12. jula 2011. godine na festivalu Exit u Novom Sadu, najviše šest sati u toku jedne smene.
Za sve dodatne informacije, pitanja i nedoumice, pišite na volonteri@exitfest.org.

Што мислите околу ова волонтирање?

Првпат слушам за ова. Би требало да е убаво искуство, посебно за тие кои немаат можност да одат на егзит на своја рака.
Да бев полнолетна, ќе се пријавев без размислување. :)

Се плаќа ова?

на пример - на ПивоЛенд коа "волонтираш", ти плаќаат дневница. Па ми се чини као интересна идеа.

Значи работиш максимум 6 часа дневно не добиваш никаква дневница и платено ти е јадење пиење и све друго
Поарно од ова здравје во слободно време си одиш на концерти
конкурсов трае уште 1 недела ама не ми се оди сам некако

па примамливо изгледа изгледа трошок ќе е само превоз до Нови сад

А кај да се пријавам?

Звучи мошне интересно , пратив пријава па ќе видиме. Ако некој друг прати пријава и го примат - ќе се гледаме.

Значи работиш максимум 6 часа дневно не добиваш никаква дневница и платено ти е јадење пиење и све друго
Поарно од ова здравје во слободно време си одиш на концерти
конкурсов трае уште 1 недела ама не ми се оди сам некако

Ако ти се оди бапни пријава , ќе се најдеме уше 2-3ца од МК сигурно ако веќе примаат.

Пријавено и мислам дека ова не треба да се пропушти
Се надевам дека че се видиме

Првпат слушам за ова. Би требало да е убаво искуство, посебно за тие кои немаат можност да одат на егзит на своја рака.
Да бев полнолетна, ќе се пријавев без размислување. :)

Moesh i maloletna, ima prijava shto treba da ja popolnat tvoite samo.

штета што моментално неам пасош :((

Денес добив меил дека сум одбрана. Има уште некој од тука? Да си направиме муабет :D

^ Епа ај со среќа :D
Коа ќе се вратите, кажете како сте си поминале (: <3

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom