Припадник на полицијата претепал момче до смрт! - ПРОТЕСТИ ПРОТИВ ПОЛИЦИСКАТА БРУТАЛНОСТ

Статус
Затворена за нови мислења.

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.499
Дечки добив инфо дека може да се иде и од сега на протести, не мора во стриктниот термин, кој сака може и сега да оди, се гледаме :))))

Член од
8 јуни 2011
Мислења
303
Поени од реакции
247
Баш ме интересира од сите фаци овде кои "начукаа" 150 страни, колку всушност биле бар на еден од протестите деновиве?
Многу е симптоматично ова, дали луѓево не сфаќаат или што е работата...На форум можете да направите и 1500 страни, нема да се направи НИКАКВА разлика.

Нешто не ви одговара, имате нешто да кажете?
Отидете на протести, ако сте по форумите, имате отворен форум таму.

Можеби е залуден протестот, можеби барањата не ви се погодени, можеби нешто трето не ви е погодено, ама кој кур се буните заради тоа на форум човече?
Има тука форумџии кои немаат еден пост на темава, па ги гледам на протестот. А има и такви кои се најактивни, а бар јас кога сум бил, ги немам видено во толпата.
Од седење дома ништо не праите, само стомак може да добиете.
Интересна работа. Читаш хард кор анти-Форум пропаганда од човек кој има 12 и кусур илјади форум коментари.

Chapstick

Сам свој психолог
Член од
7 август 2009
Мислења
2.986
Поени од реакции
311
Мене ме интересира...денес е најмасовниот протест во Скопје?

И,какви измени направивте во 12 часот?

Член од
14 ноември 2009
Мислења
17.320
Поени од реакции
15.573
Кој се обидува да го политизира протестов? Кој? Бубу лаверс, кој се обидува? Да не си ти Александар Богоев?

http://www.facebook.com/event.php?eid=109439825812370#!/maktifo2/posts/110285335727819

http://www.facebook.com/profile.php?id=100000513487019&sk=wall

И не, нека не ве лаже профил сликата, како што ве лажат коментарите на дотичниов македонски граѓанин.

Ми се гади...

Член од
25 февруари 2008
Мислења
143
Поени од реакции
42
Не се замарајте со него само јаде гом** дојдете сите после на протест за да биде најмасовен до сега

Z

zmej gorjanin

Гостин
Баталете го овој Александар Богоев. Се гледа дека е лажен профил и провоцира само, ајде што помасовно, јас тргам за саат време.

Член од
2 април 2006
Мислења
14.363
Поени од реакции
3.069
Интересна работа. Читаш хард кор анти-Форум пропаганда од човек кој има 12 и кусур илјади форум коментари.
За што ти треба објаснување другар?

Имаш дискусија на форум како "графички карти", каде што давам мислења, совети, постови. И имаш ваква тема. Две сосема различни работи, ама баш ми е мило што од целиот пост само бројките поред сликичката ми ги гледаш. :)

Член од
8 јуни 2011
Мислења
303
Поени од реакции
247
За што ти треба објаснување другар?

Имаш дискусија на форум како "графички карти", каде што давам мислења, совети, постови. И имаш ваква тема. Две сосема различни работи, ама баш ми е мило што од целиот пост само бројките поред сликичката ми ги гледаш. :)
Се водев според твојата логика, затоа. Не за друго.
Затоа мене ми се причинило дека дури и за “графички карти“ има посебни места кај што може да се даваат мислења, совети, и слично. Постојат кафани, уз пиво можеш тоа многу добро да го префрлиш. Крај краева, додека седиш дома и даваш мислења за “графичките карти“ не добиваш ништо, освен стомак. Додека некој на отворен форум дискутира за фамозните “графички карти“.
Јас пак мислев дека не се сосема различни работи.

Ама баш ми е мило што покрај целата дискусија за црниот настан, ти ги гледаш само бројките за исполнети страници на темата. :)

Г

Грејвдигер

Гостин
Информација од член на Воденица: Група од 10-тина вмровци од Лисиче планирале да се приклучат на протестот со знамиња и др. обележја од СДСМ
https://twitter.com/#!/ForumVodenica/status/79174492559114240

До кај стигнавме...

Само пренесувам, нема потреба мене да ме напаѓате. Peace.

Chapstick

Сам свој психолог
Член од
7 август 2009
Мислења
2.986
Поени од реакции
311
https://twitter.com/#!/ForumVodenica/status/79174492559114240

До кај стигнавме...

Само пренесувам, нема потреба мене да ме напаѓате. Peace.
Се надевам дека истите ке бидат на било кој начин демолирани од страна на оние кои протестираат за човечкото право на живот и не се обоени партиски.

RocknRolaa

Rafa Para Siempre
Член од
21 февруари 2010
Мислења
6.869
Поени од реакции
9.740
Член од
2 април 2006
Мислења
14.363
Поени од реакции
3.069
Се водев според твојата логика, затоа. Не за друго.
Затоа мене ми се причинило дека дури и за “графички карти“ има посебни места кај што може да се даваат мислења, совети, и слично. Постојат кафани, уз пиво можеш тоа многу добро да го префрлиш. Крај краева, додека седиш дома и даваш мислења за “графичките карти“ не добиваш ништо, освен стомак. Додека некој на отворен форум дискутира за фамозните “графички карти“.
Јас пак мислев дека не се сосема различни работи.

Ама баш ми е мило што покрај целата дискусија за црниот настан, ти ги гледаш само бројките за исполнети страници на темата. :)
Не, туку јас гледам повеќе видови членови ("јас знам се", "јас сум најпаметен", "јас сум за протести ама не идам") и слично, кои пишуваат на темава, а никаде ги нема пред Мајка Тереза. Тоа ми беше поентата, се надевам сега вака ти е јасно.

Chapstick

Сам свој психолог
Член од
7 август 2009
Мислења
2.986
Поени од реакции
311
Ова е веќе очаен потег. А штом некој станува очаен значи дека притисокот функционира.
Но ако се појават луѓе со партиски маички верувам дека останатите нема да дозволат така да се исполитизира протестот и ќе реагираат соодветно.

Не знам зошто, но имам многу добро предчувство за овој протест.

Член од
14 ноември 2009
Мислења
17.320
Поени од реакции
15.573
Не, туку јас гледам повеќе видови членови ("јас знам се", "јас сум најпаметен", "јас сум за протести ама не идам") и слично, кои пишуваат на темава, а никаде ги нема пред Мајка Тереза. Тоа ми беше поентата, се надевам сега вака ти е јасно.
Секој со својата причина зашто не се појавил на протест, ако некој од некаква причина не може да се појави но сепак придонесува тука за исфрлање на троловите и спинерите и откривање на вистината е за пофалба.
Но, што праиме со оние кои можат да искочат или да се информираат било како за настанов, но к*р ги боли. Такви се 95% од македонските граѓани...

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.499
nema nikoj so znaminja sea za sea ako se pojavi nekoj takov site ke sednat na zemja vo znak na revolt

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom