Io Sono Interista
The original, one and only IoSono.
- Член од
- 21 декември 2007
- Мислења
- 28.619
- Поени од реакции
- 59.432
Што е глувчиња, што се покакавте?
Бидик е фин, само не му е сезоната...
Да бе фин од финска ... бидик само несака кењатори со оф-топик муабети ... другите можете да распалите барем дур не прегори некоја база на сервер ...Што е глувчиња, што се покакавте?
Има и луѓе кои живеат во другите градови низ Македонија, некои и надвор од Македонија кои сакаат да бидат информирани за случувањата. Има некои кои се на работа или имаат други обврски.Иначе браво за сите тие што на Facebook стискаат attending а уствари не доаѓаат. За денес имаше 8000 attending, бар 2000 да дојдеа ќе беше добро.
Па нека не кликаат I'm Attending...Има и луѓе кои живеат во другите градови низ Македонија, некои и надвор од Македонија кои сакаат да бидат информирани за случувањата. Има некои кои се на работа или имаат други обврски.
Не знам кој што објавил, нит ме интересира, кажав дека не смеете да верувате на НИЕДЕН медиум, сите си ја презентираат приказната како им наредиле газдите. Дојдете еднаш и сами ќе се уверите, ДОСТА ВЕ ЛАЖАТ!Аман бе во све поверувавте пак ли го пуштија на А1 ова?
На протестот вчера се случи тоа?Не гледам медиуми,а и на интернет не прочитав нешто слично.Не знам кој што објавил, нит ме интересира, кажав дека не смеете да верувате на НИЕДЕН медиум, сите си ја презентираат приказната како им наредиле газдите. Дојдете еднаш и сами ќе се уверите, ДОСТА ВЕ ЛАЖАТ!
Јас бев на еден метар од дечкото кога збореше. Му се слоши, и падна. Еден од присутните се стрча до градска болница да побара помош, и се врати за 1 минута и рече дека му кажале дека не смее доктор да излезе. Ако е процедурата таква, во ред. Меѓутоа, кога има протести, треба да има амбулантна кола во близина. Значи сега бевме блиску, да требаше ние ќе го внесевме во болница, меѓутоа ако е подалеку? Мислам, цело време оди полиција покрај нас, може секако и една амбулатна кола. Како и да е...
А уште нешто треба да оставам ? На пр. кафе, локум, ајвар, пари...Сите кои сакаат да се потпишат ќе треба да остават свое име и презиме, матичен број и град на живеење, како и лично да се потпишат.
Да. Кога тргнавме од собирното место, застанавме на раскрсницата кај Собрание и градска болница, и седнавме таму. Беше тука брат му на Мартин и збореше со мегафон, и се расплака, не можеше да стои, и падна. И остатокот е горе..На протестот вчера се случи тоа?Не гледам медиуми,а и на интернет не прочитав нешто слично.
тоа не се крлежи, тоа се мршојадци....само мршојадец сака да профитира од нечија смртАПЕЛ до организаторите да не дозволуваат типови како Фрчковски и компанија да се мешаат со толпата протестанти оти тоа е контрапродуктивно и само создава погрешна слика пред јавностаа а и со тоа се губи на бројност на протестантите.....да не заборавиме кој е Фрчковски и да не се дозволи крлежите да профитираат од смрта на Мартин.
Само тоа што го набројав.Потреба од тролање нема.А уште нешто треба да оставам ? На пр. кафе, локум, ајвар, пари...