Потребна ви е помош околу мобилни? Пишете тука!

Torte Mobile

Модератор
Член од
29 ноември 2007
Мислења
7.099
Поени од реакции
1.885
Ми треба помош за да изберам мобилен телефон ... се мислам меѓу HTC Desire S, HTC Legend и Sony Ericsson X8.
Обожавам Sony Ericsson и до сега само такви телефони сум имала, а и сите дома, а мислам дека Desire е подобар од овие два. Значи ми треба и друго мислење :)
Нормално, без размислување земај го HTC Desire S

Gojak YNWA

Ракот на Хелси
Член од
12 јануари 2009
Мислења
1.946
Поени од реакции
866
Сакам да земам Нокиа н8 деновиве. Бев го видов и дизајнот ми се свиѓа многу. Си викам чекај да видам за Симбиан што викаат и по тоа што прочитав нема многу задоволни. Плус исто како негативно го сметаат и тоа што за да дојдеш до батеријата мораш да го отштрафуваш телефонот. Некој да каже искуство или мислење?

Член од
17 февруари 2011
Мислења
143
Поени од реакции
42
Сакам да земам Нокиа н8 деновиве. Бев го видов и дизајнот ми се свиѓа многу. Си викам чекај да видам за Симбиан што викаат и по тоа што прочитав нема многу задоволни. Плус исто како негативно го сметаат и тоа што за да дојдеш до батеријата мораш да го отштрафуваш телефонот. Некој да каже искуство или мислење?
друже се зависи што бараш ти од телефонот..Симбиан е оперативен систем кој веќе полека е пред умирање бидејќи Андроид и iOS дефинитивно владеат .. мој совет ти е доколку бараш телефон за работа,земи си ја нокиата, а ако бараш телефон за све живо и диво земи си Андроид или iOS телефонче :)

Torte Mobile

Модератор
Член од
29 ноември 2007
Мислења
7.099
Поени од реакции
1.885
Тапа е N8, језда камерата е добра, ама има многу маани, ај батеријата тебе не ти е потребно да ја вадиш + симбиан како ОС е ужасно досаден

Gojak YNWA

Ракот на Хелси
Член од
12 јануари 2009
Мислења
1.946
Поени од реакции
866
Меѓу него и Галакси С сум некако. Ама видов дека С2 е веќе искочен а кај нас го нема. Плус мислам дека ќе биде многу поскап. Најверојатно ќе земам Галакси С. Нешто друго во сличен стил да разгледам?

Член од
1 декември 2010
Мислења
5
Поени од реакции
1
Што мислите за нокиа н97 или хтц тач хд?

Torte Mobile

Модератор
Член од
29 ноември 2007
Мислења
7.099
Поени од реакции
1.885
Меѓу него и Галакси С сум некако. Ама видов дека С2 е веќе искочен а кај нас го нема. Плус мислам дека ќе биде многу поскап. Најверојатно ќе земам Галакси С. Нешто друго во сличен стил да разгледам?
Galaxy S, Desire, Desire HD ...
--- надополнето: Jun 6, 2011 10:48 PM ---
Што мислите за нокиа н97 или хтц тач хд?
HTC HD, многу подобар од тапа N97

Член од
8 јуни 2011
Мислења
2
Поени од реакции
0
imam samsung star s5260...me interesira dali moze da mu se instalira nekoj softver za da moze da poddrzuva skype.....fala

Член од
7 февруари 2005
Мислења
688
Поени од реакции
76
Што ќе кажете за HTC HD 2 со Њиндоњс платформа????

Член од
20 ноември 2008
Мислења
6.104
Поени од реакции
2.514
Сакам да земам телефон од Т-мобиле, да искомбинирам нешто со поените и да доплатам.. Па според поените ми одговара „SONY ERICSSON XPERIA X8“.. Е сега помош ми треба да ми кажете шо е разликата измеѓу овај и „X10 Mini“? Ги споредив и се е исто освен камерата која на миниво е подобра? Или има уште нешто? И да, некој искуство со телефониве дали држат батериа итн..

Член од
8 јуни 2011
Мислења
2
Поени од реакции
0
imam i samsung chat 3350 i za nego bi sakala da znam dali postoi moznost za instalacija na softver koj ke poddrzuva skype....tnxs...

Член од
20 ноември 2009
Мислења
460
Поени од реакции
130
kazuvajte kako da pustam internet od one na htc wildfire sekako probav nemozi :S i na 181 se javiv pak nemozeja da mi gi prata setinzite

Г

Грејвдигер

Гостин
FUUUUU!
Го исклучив телефонот и кога пак пробав да го вклучам ми застанува на T-Mobile скринот и само се рестартира... никако да подигне. Чаре? T-Mobile Pulse Mini.

Torte Mobile

Модератор
Член од
29 ноември 2007
Мислења
7.099
Поени од реакции
1.885
FUUUUU!
Го исклучив телефонот и кога пак пробав да го вклучам ми застанува на T-Mobile скринот и само се рестартира... никако да подигне. Чаре? T-Mobile Pulse Mini.
Гуглај како се форматира пулс минито, на големиот се држат мени копчето и црвената слушалка + пауер копчето

Г

Грејвдигер

Гостин
Гуглај како се форматира пулс минито, на големиот се држат мени копчето и црвената слушалка + пауер копчето
Читав сеа, зелената + звукот нагоре е кај минито. Пробав прво со бришење на кешот - не се среди, со фактори ресет - не се среди... сега ми дадоа еден ROM - http://android.modaco.com/content/t-mobile-pulse-mini-pulsemini-modaco-com/308967/19-may-stock-rom-downloads/ ама ми јавува Update failed.

Kajgana Shop

На врв Bottom