Летни блокбастери 2011

• Креатор на темата Креатор на темата Psyside
  • Време на започнување Време на започнување

Од кој летен блокбастер имате најголеми очекувања?

• Вкупно гласачи
    213
Е овај ќе го гледам сега пред да си легнам да спијам:

Е овај ќе го гледам сега пред да си легнам да спијам:

Има добра снимка?
Како можете да гледате блокбастер на лоша снимка???

Тоа ти е форма на садо-мазохизам...

Има добра снимка?
Како можете да гледате блокбастер на лоша снимка???

Тоа ти е форма на садо-мазохизам...
Ts некоја снимка ама добар е не е кино да ти стани тој пред тебе што седи, а па не e ни баш како Divx Xvid.

Ts некоја снимка ама добар е не е кино да ти стани тој пред тебе што седи, а па не e ни баш како Divx Xvid.
Ти си знаеш. Јас TS гледам два пати годишно ама никогаш за филм во кој главното се ефектите...

Ти си знаеш. Јас TS гледам два пати годишно ама никогаш за филм во кој главното се ефектите...

Важно ќе се фалам дека прв сум тука што го гледал :sneaky:.

Од кој летен блокбастер имате најголеми очекувања?
  1. Super 8
  2. X-Men: First Class
  3. Pirates of the Caribbean: On Stranger Tides
  4. Thor
  5. The Hangover 2
  6. Kung Fu Panda: The Kaboom of Doom
  7. Fast Five
  8. Cars 2
  9. Transformers 3
  10. The Smurfs
  11. Harry Potter and the Deathly Hallows Part II

Леле овие се (речиси) сите продолженија.
Имав за Мамурлак 2 ама го гледав и е копија на кецот. Значи заплет, расплет, кулминација, се е како од првиот дел.
Хари Потер филмовите не ми се ништо посебно бидејќи книгите за мене се феноменални и филмовиве не можат да им парираат.
Кунг фу панда кецот ми е гледан и баш ми се бендиса, па во анкетата за него ќе гласам.

Анкетата дозволува максимум 10 така да ако сум пропуштил нешто, то је то, што би рекол Среќко Катанец.

Трејлери може да ставаме?
Внимавајте да не содржат спољери

Мислам дека кога гласав пишуваше дека другите ќе имаат опција да видат за што сум гласал (јавна анкета) или се лажам? бидејќи неможам да видам кој за што гласал.... :)

Искрено од овие филмови како гледач немам никакви очекувања. Имам само од The Three Of Life, ама па тој не се вбројува во летниве блокбастери така што оставам празен простор да ѕирнам некој од насловиве ако ми налета.

Од овие 10, 8 се „продолженија“... и од нив не очекувам премногу, освен од Пиратите. Можеби Хари Потер пошто е последен дел има услови да биде најдобар од овие, но ја не сум некој голем Хари Потер фан, па затоа тој го тргам настрана.

па така највеќе очекувам од Super8... ма да блокбастер ко блокбастер... :ROFLMAO:

Сега за сега ќе му дадам предност на Екс мен поради досегашните коментари од гледачите на Премиерата. Филмот бил ТОП (y)

Од Super 8 очекувам да бидне нешто, гледајќи кој стои позади продукцијата.
На X-Men не сум некое фаниште, гледани ми се од поодамна првите три. Потоа тој што излезе со Хју Џекмен не го гледав, па не знам и овој дали ќе го гледам. Можеби понатаму.
Пиратите го гледав ден по премиерата на кино, и морам да кажам дека ги надмина моите очекувања. Очекував да се повтори Индијана Џонс 4, но испадна сосема спротивното. Не знам, можеби дека стварно ја обожавав трилогијата, едноставно предобар испадна четвртиов за мој вкус.
Тор, само реклама добра имаше, ништо друго (според мене).
Хенговер двојката не ми е сеуште гледан, али од комедија никогаш не очекувам многу, па дури и од овој. Како и да е, и да е ко кецот, нема да им се налутам. :)
Кунг фу пандата, првиот не можев да го догледам од што ми беше досаден, вториов нема да го гледам со сигурност.
Наредните четири, исто така не планирам да ги гледам.
А за Хари Потер го делам мислењето со srcee, со таа разлика што филмовите ги гледам од радозналост, и се нешто повеќе од ок. Сепак не можат во никаков случај да го достигнат нивото на книгите.
Тоа е тоа, моето видување за наведениве филмови.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom