Летни блокбастери 2011

Од кој летен блокбастер имате најголеми очекувања?

• Вкупно гласачи
    213

Psyside

Nocturnal
Член од
30 јануари 2009
Мислења
18.745
Поени од реакции
18.495
Соработката помеѓу JJ Abrams & Steven Spielberg, ни го носи Super 8, искрено после гледањето на Cloverfield, ремек делото на Абрамс, а воедно и знаејќи ги способностите на двата режисера..неможам да дочекам да излезе на добра снимка! според она што го читам се работи за Sci-Fi трилер, во кој тематика би требала да биде нешто генерално слично на Cloverfield, некои отидоа до тaму што филмов го свртсија во категоријата на приквел на Cloverfield!

Watch in HD!

wot

aloof
Член од
20 мај 2008
Мислења
19.718
Поени од реакции
34.268
Уште пред 2-3 месеци ме попали мене трејлерот, го ставив во филмски вести ама ништо. Ако, поголеми оцени без високи очекувања.

Psyside

Nocturnal
Член од
30 јануари 2009
Мислења
18.745
Поени од реакции
18.495
Не сум ја видел темата, (твојот пост) али у секој случај филмов "мора" да биде добар, силно се надевам...Спилберг и Абрамс!

penkaloto

......
Член од
17 април 2010
Мислења
412
Поени од реакции
269
Од Sci - Fi жанрот сме виделе ремек дела што се бројат на прсти. За мене тоа се три : Alien , Blade Runner и Forbidden Planet и толку . Од овој барем да очекуваме дека ќе излезе добар блокбастер :)

wot

aloof
Член од
20 мај 2008
Мислења
19.718
Поени од реакции
34.268
Cool retro Super 8 poster arrives

Abrams’ Spielberg homage gets a poster to match

Another new poster has appeared for Super 8, this time with a more retro feel to it.
The film follows a group of friends who, in 1979, witness a train crash and then notice strange goings-on in their town, which they begin to investigate.
The new hand drawn poster is reminiscent of posters from (Super 8 Producer) Steven Spielberg's Indiana Jones film and The Goonies, which he also produced.
For a film that owes so much to The Beard, this poster is an awesomely fitting homage.
See the full image below

Super 8 is released in the UK August 5 2011.

By Total Film | Jun 8th 2011

login.php

404 Error on index.php
Член од
5 јуни 2009
Мислења
696
Поени од реакции
28
Не е нешто јак филмот само трајлер има јак
иначе мене поубав ми се гледа
Thor 2011 и Immortal 2011 :D

Н

'Никола'

Гостин
Што не те разбрав :)
Тор е промашен до немајкаде, а ти викаш дека подобар ти изгледа од филм кој сеуште не е официјално прикажан и кој има докажана режисерска екипа за ваков стил на филмови.

login.php

404 Error on index.php
Член од
5 јуни 2009
Мислења
696
Поени од реакции
28
Тор е промашен до немајкаде, а ти викаш дека подобар ти изгледа од филм кој сеуште не е официјално прикажан и кој има докажана режисерска екипа за ваков стил на филмови.
Еми нез излеа таков вкус имам мене и Тхор ми се свиѓа
иначе у право си не е излезен уште може ке биде поарен....

Max Legend

The black swordsman
Член од
27 септември 2010
Мислења
4.339
Поени од реакции
6.479
Од Sci - Fi жанрот сме виделе ремек дела што се бројат на прсти. За мене тоа се три : Alien , Blade Runner и Forbidden Planet и толку . Од овој барем да очекуваме дека ќе излезе добар блокбастер :)
A што со Close encounters of the third kind,2001 Odyysey,Clockwork orange,Ghost in the shell,Total recall,Brazil,Back to the future,APEX,Mad Max...............

Io Sono Interista

The original, one and only IoSono.
Член од
21 декември 2007
Мислења
28.707
Поени од реакции
59.935
Psyside, го изменив насловот ќе биде поинтересно за дискусија. Сакав да ставам и анкета ама не гледам опција на новиов форум, па ќе почекам да ме просветлат, може или не може да се додаде отпосле.

Овие се филмовите за кои сакав да поставам прашање:

Од кој летен блокбастер имате најголеми очекувања?
  1. Super 8
  2. X-Men: First Class
  3. Pirates of the Caribbean: On Stranger Tides
  4. Thor
  5. The Hangover 2
  6. Kung Fu Panda: The Kaboom of Doom
  7. Fast Five
  8. Cars 2
  9. Transformers 3
  10. The Smurfs
  11. Harry Potter and the Deathly Hallows Part II
Подоцна и во првиот пост ќе ги копирам ако нема можност за анкета.

Psyside

Nocturnal
Член од
30 јануари 2009
Мислења
18.745
Поени од реакции
18.495
Одлично!

Kajgana Shop

На врв Bottom