Навивачки групи во Македонија!

• Креатор на темата Креатор на темата Hooligan
  • Време на започнување Време на започнување
1 нешто не ми е јасно :p

Кога го пуните стадионот да крца , сите сте балисти
Кога ви крадат трансови - не сите се балисти ;))

хи-хи-хи

:p
Коа они ќе непаднат 5в1 се херои. Кога ќе бидат нападнати 5в1 напаѓачите се пички.

1 нешто не ми е јасно :p

Кога го пуните стадионот да крца , сите сте балисти
Кога ви крадат трансови - не сите се балисти ;))

хи-хи-хи

:p

Кај ти текна сега ова да прашаш, ај доста таму молчи! ;)

Ako ke se najde originalot na ovoj transparent, togash stvarno ke se prilagoduvate vo bratstvo so komitite..
Ako nema da se najde originalot na ovoj transparent, togash siguren sum deka ke patite od ovoj poteg.. I sekogash ovoj trans ke ostane kaj vas, vo gradskiot stadion vo tetovo NIKOGASH nema da mozete da go palite..

(ne se furajte vednash, ova e samo moe mislenje)
Ајде, да го бараме оригиналот !
Аха, штом ти викаш така.

Сме го нашле на улица,сме го нашле на бандера,сопственикот на транспарентот е во Авганистан па сеуште се лоцира човекот за да се предаде транспарентот и врв на се беше правење на мн лоша копија...значи КРАЈОТ,МИЗЕРИЈА!!!:)

И што е најтрагично сеа со копијава потврдија дека дека трансот бил од балистите, затоа што се сликани со балисти шал и плус сликава им е поставен на нивниот официален профил на фејсбук... Колку само незнаат да лажат и сами паѓаат у нивните лажги :D
30xeucm.jpg

Најдов уште една грешка што ја направиле при копирањето... видете под амблемот кај нив има полукружна црна линија, додека кај паднатиот и закачениот на ограда под амблемот нема полукружна црна линија, тоа се приметува одма под 4-те црвени линии од амблемот...
Колку се мачеле дечкиве што го правеле копираниов транс баш ми е жал за нив :D

Не жими мајка,досадни сте веќе со паднатиов транспарент,Војводи го собрале фино лепо,а тие Балистите ако се прави навивачи како што се декларираат,ќе си знаеле дека позади секој транспарент мора да стои спремна група да го брани.
Башка транспарентот висел на нивна ограда,еднаш еднаш,важно висел,па сеа нека лажат некој друг дека тоа не бил на Балисти туку некој си го закачил така од ќеиф.
Па баш на вашата трибина треба да се знае кој транспарент се закачува,каде се закачува,кој стои позади него и се тоа....ама ете се докажа уствари колку се разбирате од навивање и навивачка култура,па уште се декларирате како навивачи УЛТРАСИ !??!?
Смешни сте накај жални,тоа имам да ви кажам.

П.С Не ме цитирајте,само сами ќе се докопате во гомната,ајт !

Инаку,ова е најавата за мечот Македонија Ѓорче Петров-Маџари Солидарност што ќе се одигра во Четврток.

И што е најтрагично сеа со копијава потврдија дека дека трансот бил од балистите, затоа што се сликани со балисти шал и плус сликава им е поставен на нивниот официален профил на фејсбук... Колку само незнаат да лажат и сами паѓаат у нивните лажги :D
30xeucm.jpg

Најдов уште една грешка што ја направиле при копирањето... видете под амблемот кај нив има полукружна црна линија, додека кај паднатиот и закачениот на ограда под амблемот нема полукружна црна линија, тоа се приметува одма под 4-те црвени линии од амблемот...
Колку се мачеле дечкиве што го правеле копираниов транс баш ми е жал за нив :D

Тоа е тоа, нема што да се каже друго!

Не жими мајка,досадни сте веќе со паднатиов транспарент,Војводи го собрале фино лепо,а тие Балистите ако се прави навивачи како што се декларираат,ќе си знаеле дека позади секој транспарент мора да стои спремна група да го брани.
Башка транспарентот висел на нивна ограда,еднаш еднаш,важно висел,па сеа нека лажат некој друг дека тоа не бил на Балисти туку некој си го закачил така од ќеиф.
Па баш на вашата трибина треба да се знае кој транспарент се закачува,каде се закачува,кој стои позади него и се тоа....ама ете се докажа уствари колку се разбирате од навивање и навивачка култура,па уште се декларирате како навивачи УЛТРАСИ !??!?
Смешни сте накај жални,тоа имам да ви кажам.

П.С Не ме цитирајте,само сами ќе се докопате во гомната,ајт !

Инаку,ова е најавата за мечот Македонија Ѓорче Петров-Маџари Солидарност што ќе се одигра во Четврток.

ako znaesh ti nesto za ultras kulturata nemase da pisuvas sto da ti tekne ... ako transparentot ima koj da go brani togas moze da se zeme a ako nema nikoj sto ne moze da go brani togas toj ne moze da se zeme eve eden zakon od ultras cultur .. se gleda deka ne si mnogu informiran za ultras culturata .. a za vojvodite se znae deka ne mozaat da go zemat FAIR... just COPY a za da go kradat toj trans e kajj nas pozz ,

ako znaesh ti nesto za ultras kulturata nemase da pisuvas sto da ti tekne ... ako transparentot ima koj da go brani togas moze da se zeme a ako nema nikoj sto ne moze da go brani togas toj ne moze da se zeme eve eden zakon od ultras cultur .. se gleda deka ne si mnogu informiran za ultras culturata .. a za vojvodite se znae deka ne mozaat da go zemat FAIR... just COPY a za da go kradat toj trans e kajj nas pozz ,
Аииии што ми кажа,ова се некој нови закони,м ? :)
Ееее деца деца не е за секој интернетот.

^ У право е дечкото, транспарентот сам се движеше по улица, немаше кој да го брани.

сега од Миравци ко ќе дојдат овие ќе ве снема сите и од форум и од стварноста

Повеќе навивачки групи има во втора лига одколку во прва :D

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom