- Член од
- 23 јануари 2009
- Мислења
- 10.640
- Поени од реакции
- 2.504
Најдобро би било да се падне една група како на ЕП во кошарка сега.Балканска група,ривалства,нема да е лесно но барем никој нема да не помине лесно.
Ме боли Стојна дали гледам идоли или не, мене ме боли што спортот пропаѓа во Македонија, дури и тој што беше каков таков сега е на 0 сведен.^ Не е лек тоа,и така и така губиме,вака барем ќе ги гледаме звездите,нашите идоли(коа ги нема тука).
Требаше да се оди и со Андора и со Фарски Острови се додека „игравме“, до пред некое време. По мечот со Ерменија јас на стадион не одам, а немав испуштено меч на нашите од кога знам за себе, не само од фудбалската репрезентација, туку од сите репрезентации. Дури и кога бев мала еднаш бев во Копенхаген и отидов да ги гледам на гости, кога не знаеја нашите да го погодат излезот од стадионот.Абе ти боли или не а на сите верувам ни боли,додека не се смени ништо,нема да има спорт.А ако ти сакаш да кажиш дека и со Андора и таквите треба да се оди да се бодрат нашите.НЕ!СЕ додека вака стојат работите НЕ!Засега само против големи звезди заради нив и пред се убаавината на нивната игра.
Остај го да поразмисли уште малце, кај и да е ќе му текне3. Селекторот ни е тежок деген, досега требаше да си даде оставка
Азербејџан како што вложува пари во фудбалот ние нема така ни за 10 години.Дојдовме во позиција да бидеме во ист барабан со Азербејџан.
Сериозно дај нека ни се падне Шпанија барем Барса да ја видам во Скопје и повеќе нетреба.
Да ама проблемот е што Азербејџан не напредна, ние назадивме на листата.Азербејџан како што вложува пари во фудбалот ние нема така ни за 10 години.