Македонска фудбалска репрезентација

Член од
23 јануари 2009
Мислења
10.640
Поени од реакции
2.504
Најдобро би било да се падне една група како на ЕП во кошарка сега.Балканска група,ривалства,нема да е лесно но барем никој нема да не помине лесно.

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
Не треба никој да оди на стадион. Ама ете тие ни го знаат „лекот“, ќе донесат некоја атрактивна репрезентација и народов ќе се испогази за карти.

Член од
23 јануари 2009
Мислења
10.640
Поени од реакции
2.504
^ Не е лек тоа,и така и така губиме,вака барем ќе ги гледаме звездите,нашите идоли(коа ги нема тука).

Факе

Highbury–the Home of Football
Член од
6 март 2010
Мислења
9.483
Поени од реакции
10.220
Дечки , дечкииии...ептен сме бедни со оваа репресентацијава... :(

Ilumious

Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
^ Не е лек тоа,и така и така губиме,вака барем ќе ги гледаме звездите,нашите идоли(коа ги нема тука).
Ме боли Стојна дали гледам идоли или не, мене ме боли што спортот пропаѓа во Македонија, дури и тој што беше каков таков сега е на 0 сведен.
Душата би си ја дала мој идол да е поразен од македонска репрезентација/спортист.
Само кај ни е гордоста?

Член од
23 јануари 2009
Мислења
10.640
Поени од реакции
2.504
Абе ти боли или не а на сите верувам ни боли,додека не се смени ништо,нема да има спорт.А ако ти сакаш да кажиш дека и со Андора и таквите треба да се оди да се бодрат нашите.НЕ!СЕ додека вака стојат работите НЕ!Засега само против големи звезди заради нив и пред се убаавината на нивната игра.

Ilumious

Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
Абе ти боли или не а на сите верувам ни боли,додека не се смени ништо,нема да има спорт.А ако ти сакаш да кажиш дека и со Андора и таквите треба да се оди да се бодрат нашите.НЕ!СЕ додека вака стојат работите НЕ!Засега само против големи звезди заради нив и пред се убаавината на нивната игра.
Требаше да се оди и со Андора и со Фарски Острови се додека „игравме“, до пред некое време. По мечот со Ерменија јас на стадион не одам, а немав испуштено меч на нашите од кога знам за себе, не само од фудбалската репрезентација, туку од сите репрезентации. Дури и кога бев мала еднаш бев во Копенхаген и отидов да ги гледам на гости, кога не знаеја нашите да го погодат излезот од стадионот.
Ама тогаш имавме барем каква таква игра и достоинство. Сега не треба да се оди на стадион за да се свести малку Хари, а не да седиме со рацете во џеп и да чекаме некој атрактивен противник за Хари да прави будали од сите нас тука.

Член од
31 јануари 2011
Мислења
779
Поени од реакции
382
Јас незнам што очекувате од репрезентацијата.

1. За ФФМ не треба коментар.
2. Имаме лига со стандард ко во Африка ако не и полоша
3. Селекторот ни е тежок деген, досега требаше да си даде оставка
4. Играчине играат до 50 минута и после душа немаат, ја незнам како може професионален фудбалер да не може да заврши утакмица
5. ????????
6. Profit

Кирца

Монк
Член од
7 април 2008
Мислења
7.051
Поени од реакции
2.289
Дојдовме во позиција да бидеме во ист барабан со Азербејџан.
Сериозно дај нека ни се падне Шпанија барем Барса да ја видам во Скопје и повеќе нетреба.
Азербејџан како што вложува пари во фудбалот ние нема така ни за 10 години.

Io Sono Interista

The original, one and only IoSono.
Член од
21 декември 2007
Мислења
28.620
Поени од реакции
59.444
Азербејџан како што вложува пари во фудбалот ние нема така ни за 10 години.
Да ама проблемот е што Азербејџан не напредна, ние назадивме на листата.

Kostic

Sadio smokve oko Tadz Mahala
Член од
31 јули 2009
Мислења
9.856
Поени од реакции
5.611
Ја не знам што се расправате, цела држава ни е канта, па камо ли спорт, фудбал или нешто друго ..

proud_89

Legenden sterben nie!
Член од
17 јануари 2011
Мислења
147
Поени од реакции
87
Сите играчи на 1 ден пред натпреварот беа во таа кафаната до соул паб кога пичиш накај центар, и беа ќуп напраени. Ракија, виолина на уфце а во јавност наводно во карантин биле ццц срамота!
И со такви квази професионалци сакате резултат? Најнннн!

Член од
19 март 2011
Мислења
12.881
Поени од реакции
14.319
se nadevam deka do 2012 ke ostaneme vo top100...
crna gora e 25ta i e na dobar pat za plasman na evropsko 2012...da soberam deca od maalo bolje ke igrame ako ne drugo barem dusata ke si ja ostam na teren a ne kako ovie nasive gledaat nemozat da napravat eden pas nemozat da stignat do gol i simuliraat fauli celo vreme osobeno Pandev.Pandev ako barem malce ja saka ovaa zemja neka dade barem 1% od toa sto go dava vo Inter.Na mecov protiv Irska nemase eden koj izigra ubavo osven popov sto se rastrca vo 2ro poluvreme ali sto postigna?!?!?! nisto faka topka pravi pas so shumolikovski ovoj mu ja vraka odi po strana nabacuva i tolku .shumolikovski hahha pa toj ni bil organizator na igrata of lele majko mila aj da ne zboarm za sekoj posebno..
kaj nas ima mnogu deca koj igraat perfektno i bi igrale 100 pati bolje od niv ama tie nema nikogas da zaigraat za reprezentacija osven ako nema nekoj da gi podbutne.namesto da im davaat pari za toa sto igraat igracite za reprezentacija oni davaat pari za da igraat :S

Kajgana Shop

На врв Bottom