- Член од
- 12 декември 2010
- Мислења
- 4.346
- Поени од реакции
- 3.754
Хаха, само што стиснав испрати мислење, почна .Еве почна
Хаха, само што стиснав испрати мислење, почна .Еве почна
малце поопширно да кажамОд коа бил воведен системот 2-3-2 во финалињата ,при резултат 1-1 по првите два дуели тој што победил третиот натпревар го освојувал прстенот...
Да не се навраќаме ама ај да се навратиме.......ти сериозен си со ова???е добро бе хаслем прави офанзивен скок, овие судат фаул у напад. мерион прави 2 контакта врз џејмс при шут за 3 и овие ништо не судат. ова ти личи ли на добро судење. и де престани со леброн, ако го мразиш тоа си е твое али реално да гледаш ќе кажеш дека е меѓу најдобрите играчи оваа сезона
--- надополнето: Jun 6, 2011 3:02 AM ---
ми мириса како лани кога судеа судиите во корист за лејкерс во финалето. али ај да не се навраќаме од лани оти сите добро знаат како лејкерси освоија титулата
е шо ја трици јадам? во мајсторката судиите ве довлечкаа до победата. на секој напад фаули судеа, али секој фан на лејкерс ќе си се брани дека не е било така, така да нејќам џабе да разврзувам муабетиДа не се навраќаме ама ај да се навратиме.......ти сериозен си со ова???
И да следнава оди кај Далас, мора да биде поинтересно до крај.
То е предноста на Мајами. Кај нив можно е тројца да ја земат топката во одлучувачки моменти. Во Далас еден е. Зато му е полесно на Мајами во одбрана.Ахххх...Новицки да ја дадеше ќе беше интересно, ама неможе сам човекот тоа е !!!
1-1 се моментално со Вејд,нормално ако освои Мајами,има време за тоа ,рано е да се збори,јас мислам дека сепак Леброн ќе биде!јебига ништо од леброн мвп
Абе, вака-така Бош вчера го даде одлучувачкиот кош. Без разлика дека беше остаен од чиста позиција да шутка.Хех, да бе тројца можат. Посебно Бош ако ја земе...
Wade,Game 1 : 22/10/6 fg-9-191-1 се моментално со Вејд,нормално ако освои Мајами,има време за тоа ,рано е да се збори,јас мислам дека сепак Леброн ќе биде!