Довичински
TheTruth
- Член од
- 8 февруари 2009
- Мислења
- 3.833
- Поени од реакции
- 1.325
Ауф овај Вејд распали тотално во првите две четвртини, сега ќе видиме како до крај ќе се држат Хитси.
Гревче си, ама ајде ќе отспиеш и ќе ти помине... оф леле, еден послаб натпревар за ЛеБрон и подобар за Вејд и одма мрсење муда... Мене во моментот не ме занима кој колку поени ќе даде, туку Мајами да освои Шампионска титула, ама ти со твојте коментари си ептен патетичен... Ве боли газето од што ве силуваше ЛеБрон во полуфиналето и сега само го*на да се јаде... Веќе кога јадеш го*на, изми си ги рацете...Еј еј немој за судење да се збори зошо цел плеј оф се суди за Мајами, т.е Леброн.
За Вејд немам зборови, тоа што е Меси у Фудбал, Вејд е во НБА, свака му част. Штета што Леброн гзлакон игра со него инаку ќе посакав он да ја освоеше титулата.
е добро бе хаслем прави офанзивен скок, овие судат фаул у напад. мерион прави 2 контакта врз џејмс при шут за 3 и овие ништо не судат. ова ти личи ли на добро судење. и де престани со леброн, ако го мразиш тоа си е твое али реално да гледаш ќе кажеш дека е меѓу најдобрите играчи оваа сезонаЕј еј немој за судење да се збори зошо цел плеј оф се суди за Мајами, т.е Леброн.
За Вејд немам зборови, тоа што е Меси у Фудбал, Вејд е во НБА, свака му част. Штета што Леброн гзлакон игра со него инаку ќе посакав он да ја освоеше титулата.
Да бе од што ме боли газето не можам да спијам,а и имам кошмари дури од кралот без прстен. За јадењето го*на продужиси да јадеш гледам добро ти иде веќе подолг период, те бива.Гревче си, ама ајде ќе отспиеш и ќе ти помине... оф леле, еден послаб натпревар за ЛеБрон и подобар за Вејд и одма мрсење муда... Мене во моментот не ме занима кој колку поени ќе даде, туку Мајами да освои Шампионска титула, ама ти со твојте коментари си ептен патетичен... Ве боли газето од што ве силуваше ЛеБрон во полуфиналето и сега само го*на да се јаде... Веќе кога јадеш го*на, изми си ги рацете...
Не го мразам, само ме нервира со потезите што ги прави цепачки, а далеку од тоа дека е лош играч. Мегутоа ете за мене Вејд е боље и тоа е тоа, си го докажа тоа вчера човекот.е добро бе хаслем прави офанзивен скок, овие судат фаул у напад. мерион прави 2 контакта врз џејмс при шут за 3 и овие ништо не судат. ова ти личи ли на добро судење. и де престани со леброн, ако го мразиш тоа си е твое али реално да гледаш ќе кажеш дека е меѓу најдобрите играчи оваа сезона
--- надополнето: Jun 6, 2011 3:02 AM ---
ми мириса како лани кога судеа судиите во корист за лејкерс во финалето. али ај да не се навраќаме од лани оти сите добро знаат како лејкерси освоија титулата
Да се надеваме дека годинава нема да важи правиловоОд коа бил воведен системот 2-3-2 во финалињата ,при резултат 1-1 по првите два дуели тој што победил третиот натпревар го освојувал прстенот...