Assassin's Creed: Revelations

• Креатор на темата Креатор на темата Darling
  • Време на започнување Време на започнување
E3 teaser за следната игра со Дедо Ецио.

--- надополнето ---

нови скриншотс
screenshot_254828.jpg

screenshot_254827.jpg

screenshot_254826.jpg

Ezio изгледа далеку подобро сеа... ама на 50 години да ги прај оние срања веќе нема логика... ја отупеле ко бајаги ама како голем фан на овие игри и воопшто на овој тип ако ми крепи компјутерот ќе ја играм :)

Ќе и дадам шанса, зашто сум фан на асасинот. Вака ми изгледа интересно како и секогаш и нормално да се види крај на приказната :)

Ќе и дадам шанса, зашто сум фан на асасинот. Вака ми изгледа интересно како и секогаш и нормално да се види крај на приказната :)

Она што го изјавија од UBI е дека на крајот од овој дела ќе се појават многу прашања кој нема да бидат одговорени.

Она мене што ме интересира е дека во сите овие информации никаде не го спомнаа ALTAIR, и втора работа ќе има ли продолжение како Brotherhood

Она што го изјавија од UBI е дека на крајот од овој дела ќе се појават многу прашања кој нема да бидат одговорени.

Она мене што ме интересира е дека во сите овие информации никаде не го спомнаа ALTAIR, и втора работа ќе има ли продолжение како Brotherhood

Па на википедиа имаат објавено вака:
The game will feature all three of the series' major characters so far: Altaïr ibn La-Ahad, Ezio Auditore da Firenze and Desmond Miles

Па на википедиа имаат објавено вака:
The game will feature all three of the series' major characters so far: Altaïr ibn La-Ahad, Ezio Auditore da Firenze and Desmond Miles

Јасно јасно, но сите новитети ги кажуваат за Ezio, а ништо незнаеме за Altair. Пример дали ќе има некој новитети во оружје и такви работи

Едвај чекам.., како и секој дел до сега. Се надевам дека ќе го спојат последниот дел, до 50сте години на Енцио, со некое интро/клипче.

Видеово грми. И јака ќе биде играта тоа се гледа, но уште да го направат тепањето како што е направено на видеово би било многу добро, да може миксање на оружјата

Од некој вид на стелт игра се претвори во акција со експлозии. блеах. Рамбо 2.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom