И јас сум од Ѓорче и ми кажаа дека има починат Даниел. И сеа? Што е толку битен идентитетот во моментов? Има труп на судска медицина? Има.abe luge sto se mavate so glavata vo zid od kaj ste tolku sigurni deka vistina e nastanov znae li nekoj kako se proziva toj daniel????ima li toj roditeli,rodnini,drugari kako do sea nikoj ne izleze na tv da kazi nesto za nego....sea pravev so edna drugarka od gjorce muabet mi vika nemam pojma deka nekoj otepale od gjorce alfite....da ne e nekoe gadno scenario????
Последната реченица:
Зошто би го чувале во тајност?Идентитетот на починатото момче во интерес на истрагата, Плусинфо го чува во тајност.
Без навреда, ама зошто се понашаш како кретен? Тебе да ти го претепаат детето до смрт, и после сите да пробаат да прикријат нешто, И ДА ТИ ДОЈДАТ МЕДИУМИ НА ВРАТА СИГУРНА СУМ ДЕКА СО РАШИРЕНИ РАЦЕ ЌЕ ГИ ПРЕЧЕКАШ.Абе ја нешто не сваќам. Зошто А1 како што знаат не го посетат веднаш домот на детето родителите роднините. Некој ке каже нешто. Не е можно такво нешто да помине. Знаеме дека се известува за секакви глупости па не е можно ваква сериозна работа да помине така. Нешто ми е чудно тука.
Дај стави од другите градови ивенти, еве јас сум од Велес ама од пријателиве шо ги имам на Фесјбук немам видено уште ништо, а ни мене ми нема стасано некаква покана.Во петок ќе се протестира во цела Македонија во поголемите градови, на фејсбук има ивенти, само за Скопје нема ама веројатно ќе направат.
Е тоа е проблемот. Се ми е страв да не успеат да го замачкаат ова иако сега ќе им биде гадно потешко со оглед на сето ова што се случувало низ Скопје, ама сепак они се главни, кој смее нешто да им рече, ако сакат да замачкаат очи некако ќе им успее тоа.Ми се гади од вас. Вие свесни сте за безживотното тело на детево? Сте виделе уствари млад труп? Или не е баш битно, м? Дека битно е тој што го сторил тоа да му се стори истото, или ако е измислената сторијата, на истите да им се стори истото, either way. Свесни сте за контрадикторноста во желбите ви, во казните, го репрезентирате тоа што го протестирате. Уствари, незнам како воопшто успевате да се фокусирате на се тоа, знам јас неможев, дека згаснат живот на 23годишен, иако не го познавам, ми значи.
Па и партиско мерење курови. Морони. Не пишувајте воопшто ако сакате да му оддадете билокаква почит. А, околу понебитниот дел, ќе се обелодени приказната деновиве, кој крив, кој не.. така да штедете си ја ограничената функција на мозочи4ата.
Кај е сведокот кој го видел настанот?
Како се вика жртвата?
Не верував дека некои луѓе иако се лузери повеќе години сеуште не можат да го прифатаа фактот дека омилената песна им е од...
http://www.youtube.com/watch?v=YgSPaXgAdzE&feature=related
СТРАШНО! Мајко мила каде живееме? Ни во Иран бре не е вака..Изјава на очевидецот „ Околу 12 и пол помеѓу киоскот на форнети и една палачинкара ( помеѓу нив метална клупа ), забележав како покрупен дечко брка млад дечко. Дечкото се сопна помеѓу палачинкарата и металната клупа, па покрупниов му мавна бокс на паднатиот, нога во глава, главата од металната клупа и уште еден бокс, по што дечкото ги исправи само нозете, и остана да лежи на земја без никакви знаци на живот. Покрупниот кога воочи дека нема знаци на живот го крена на клупата, со неколку шамари проба да го освести, потоа побара вода од форнети киоскот, го испрска но ништо. После нецела минута од кај паркингот на мепсо дојдоа тројца униформиран полицајци и локалното обезбедување на баскерфест, и како куче го одвлечкаа, заедно со дечкото што го тепаше, во тревникот пред паркингот кај мепсо. После 20 - тина минути, крупниот зборејќи на телефон, буквално претрча накај тренд мешајќи се во масата од народ! После 10 минути, накај дома кога си тргнал го видел телото на земја покриено со најлон и главата потпрена на шахта или дрво, а пред него 5 униформирани полицајци седат до комбе !!!! Па сега бујрум