Припадник на полицијата претепал момче до смрт! - ПРОТЕСТИ ПРОТИВ ПОЛИЦИСКАТА БРУТАЛНОСТ

Статус
Затворена за нови мислења.

Syn

https://www.youtube.com/watch?v=zBkuNpgACH0
Член од
23 декември 2007
Мислења
29.981
Поени од реакции
45.295
На плоштад беше митингот бината беше одма зад новата фонтана кај што се гради
Јас како што го разбрав Ѓорчев, пред домот на АРМ било тоа, сеедно, и да е таму каде што велиш, Алфите имаат ингиренции да реагираат во ситуации за кои сметаат дека се сомнителни и претставуваат некаква закана, фактот што во близина староновиот премиер држи говор не е никаква пречка за нив да си ја вршат својата работа, така да незнам зашто толку ти е чудно тоа што ете, ова се случило во близина на победничкиот митинг на ДПМНЕ.

А делот, зашто не реагирале луѓе, ти е апсурден и несериозен, луѓе ретко реагираат кога се тепаат две спротиставени групи или кога група на луѓе тепа 1 човек од страв и они да не настрадаат, а не па кога вработени во Министерството за Внатрешни Работи спроведуваат акција, без разлика за што станува збор, и тоа пази, не алудирам за Македонија, ретко кога ќе најдеш обични граѓани кои во една ваква ситуација би се дрзнале контра полицијата, ретко кога некој би се впуштил во таков ризик, поготово тука, во Македонија. За такви пресметки само во оние хардкор протести, нешто што тука со години не било случај.

Pravnice

The Don
Член од
15 ноември 2007
Мислења
2.462
Поени од реакции
1.433
Амо тинејџер е овој 23 години направил и сигурно не е јадел ќотек за ништо јас сум сигурен !
Што и да направило не заслужило да умре на 23 години. Како можеш да бараш оправдување....и зашто ако е 23 години по дифолт мора да направило нешто????? Мизерија!!!!!

legend

legend is back
Член од
25 април 2008
Мислења
1.527
Поени од реакции
235
Крв да серете да ви ебам копилињата 1.3.1.2

РИП Даниел

Член од
4 јуни 2009
Мислења
11.521
Поени од реакции
29.023
Е баш така. Море и дупло повеќе. Веќе одамна кога и да видам џандар се осеќам несигурен и очекувам он да ме нападне него ли некој друг. Поголеми се сега шансите они да те нападнат за разлика од некој друг.

zee German

mpkfa
Член од
12 август 2009
Мислења
6.433
Поени од реакции
6.080
Се чека свр да демантира....ова ми личи на заташкување.

M

.:makedonec:.

Гостин
Што и да направило не заслужило да умре на 23 години. Како можеш да бараш оправдување....и зашто ако е 23 години по дифолт мора да направило нешто????? Мизерија!!!!!
Не барам оправдување само кажувам дека не е баш на малолетни години и можеби го заебавал и го мочал и овој ако е бил некој улав се знае што следува ... и не ми е јасно како тоа нели имало некој да ги раздвои или се посрале сите ???

Член од
8 април 2007
Мислења
16.034
Поени од реакции
9.126
Почивај во мир Даниел!

Ова ја пројде секоја граница, у петок свите на протест ако имате барем малку човечко у вас!

Член од
5 февруари 2007
Мислења
10.707
Поени од реакции
13.379
Тоа што се случи не го посакуван ни на најголениот душман. Сосема го поддржувам протестот, бев на самиот почеток. За оние што ја оправдуваат оваа смрт од страна на Даниел, не можам да ги разберам. Всушност можам... Затоа што се way down below со својата интелигенција и логично размислување. Such predictable lads...
И уште нешто. Глеам некој политички потпалува. За грев сте луѓе.

Член од
18 април 2010
Мислења
2.656
Поени од реакции
3.570
Се плашам дека до петок ќе се заборави ова!(n):(

Zaphod Beeblebrox

Поранешен покул Божино
Член од
7 јуни 2008
Мислења
16.676
Поени од реакции
21.233
ЗНАЧИ ОПОМЕНА - КОЈ СЕ ОБИДЕ ДА ВНЕСЕ ПАРТИИ И ПОЛИТИКА ВО ТЕМАВА ИДЕ НА ЛАДЕЊЕ НА ПОДОЛГО ВРЕМЕ.

Член од
26 април 2006
Мислења
13.024
Поени од реакции
1.940
Не се трудете да му реплицирате, со мобилен да снимаме ако некој тепаат пред нас, fuck logic.
И тоа во темница да снимаш АЛфа кај шо претепува дете, хмм моеш и блиц да укључиш и да си го снимаш своето претепување, а телефонот во Вардар...

Член од
25 август 2009
Мислења
2.078
Поени од реакции
1.243
И според Јанко , ова било местенка само за да се изреволтира народот. :)

Член од
6 јуни 2011
Мислења
52
Поени од реакции
25
Се плашам дека до петок ќе се заборави ова!(n):(
Не смее да се заборави. И барем пола од тука што пишаа и го осудија настанот треба да се појават на тој протест. Ќе се чувствуваш барем дека си дел од нешто хумано. Се согласувам дека покрај толку полиција наоколу се осеќаме небезбедни и несигурни. Сето тоа говори само за тоа каква супа од држава сме.

М

Мартин`

Гостин
Мене ми смрди на местенка како ќе заврши епилогов ќе видиме, се надевам утре МВР ќе испадне со соопштение. Дека триста пати во теков на денов сменија верзии, првен дека некоја си новинарка од телевизија го забележала ова а немаше пријавено во полиција ни 10-тина часа после тоа.. после испадна дека имало сведок кој даваше интервју а кој според мои информации бил другар на веќе починатиот и дека заедно си биле склони кон опојни дроги. На што попрво да веруваш искрено незнам важно невкусна случка ќе видиме утре подетално.

Ако е политичка местенка тогаш уредниците што го пренесоа први нека одат нека се убијат!

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom