S
smexy
Гостин
Очигледно,новата влада донесе нов закон,доколку овластеник се сомнева дека одреден граѓанин во себе поседува било кој дел од растение од род Cannabis,овластеникот има целосна слобода да го убие осомничениот.
Тоа е тоа, те фаќаат те малтретираат, ако видат дека се спротиставуваш и не се сереш од страв одма почнуваат со агресија. Мене ме фатија сред бел ден кај мене на игралиште, ми се разбрцаа по џебови и којзнае колку време ме умараа затоа што сум носел жица во џеб Ми брцаа дури и во патики хахаха (како што ми беа усмрдени после фусдбал, се надевам дека прстите му рѓосааа после тоа). Мојава населба е една од помирните во Скопјево, а патролираат цело време и они и обична полиција. Во 22 часот те малтретира кај одиш, зашто одиш таму и слично...WTF?
Мислам дека ова се однесува на мене...Млад е, не знае за процес.
А по виртуелниов свет виреат и такви кои сметаат дека тоа е сосема оправдано...Очигледно,новата влада донесе нов закон,доколку овластеник се сомнева дека одреден граѓанин во себе поседува било кој дел од растение од род Cannabis,овластеникот има целосна слобода да го убие осомничениот.
Не зезај,кој го оправдува ова? претепување до смрт... нема шанси ова да биде оправданоА по виртуелниов свет виреат и такви кои сметаат дека тоа е сосема оправдано...
Не знам што е полошо...
Како и да ова е јасна слика на ситуацијата...
Слаб е одзивот или само мене така ми се чини ? :/За тие што планираат да идат, наскоро ќе се тргне накај плоштадот и ќе продолжи потпишувањето на петицијата.
[via #daniel]
Има нешто повеќе од 200 луѓе, сега тргнаа накај плоштадСлаб е одзивот или само мене така ми се чини ? :/
Трагично е ова во секој случај, и ако не се крени поголема галама, ќе се заташка работата како и обично.