Економски факултет (reloaded)

Член од
9 мај 2011
Мислења
84
Поени од реакции
35
Кога ќе даваат оценки по БАНКАРСТВО,УПРАВУВАЊЕ СО РИЗИЦИ И ПРАВНИ И ЕТИЧКИ АСПЕКТИ НА ИНТЕРНЕТ?

Член од
22 јануари 2009
Мислења
61
Поени од реакции
1
Kolegi mikroekonomija rezultati da ne znae nekoj dali ima na fakultet?

Член од
30 ноември 2010
Мислења
53
Поени од реакции
3
Да прашам знае некој како е на испит ФИНАНСИСКИ ПАЗАРИ И ИНСТИТУЦИИ некои сугестии како полесно да се положи и ако има некој испитни комбинации прашања ако може да ми прати??

џимеј

џимилино
Член од
4 март 2007
Мислења
10.403
Поени од реакции
25.267
Дали да му верувам на професорот по Економика кога на сред испит дојде и рече дека резултати ќе има во понеделник или вторник најкасно? Мислам... во нормален период толку брзо не изваде резултати, а не пак сега предизборно да прегледува.

Член од
4 мај 2009
Мислења
2.173
Поени од реакции
1.372
Дали да му верувам на професорот по Економика кога на сред испит дојде и рече дека резултати ќе има во понеделник или вторник најкасно? Мислам... во нормален период толку брзо не изваде резултати, а не пак сега предизборно да прегледува.
Лани друже професорот по економика ги извади резултатите истиот ден кога се полагаше испитот, полагавме во 8 сабајле, во 15h имаше резултати. (Мајско-Јунска испитна сесија).
Ако испитот бил оптички можно е да имате резултати во пон или вторник како што ви кажал.

Член од
21 јануари 2009
Мислења
86
Поени од реакции
15
Колеги може една молба до некој што полагал РЕВИЗИЈА на испит да сподели што се паѓа,дали е тешко,положува ли некој воопошто????Ептен ми треба нечие искуство да знам бар во кој правец да учам...и материјали и комбинации ако има би биле добредојдени.Може и во ПП :)
п.с Ќе бидам досадна се додека не ми помогне некој! :)

Член од
6 јули 2010
Мислења
52
Поени од реакции
0
пола оптички - пола раскажување
--- надополнето: Jun 4, 2011 4:33 PM ---
колеги знае ли некој испитот по англиски 1 дали е со заокружување или пишување? :unsure:

Член од
21 ноември 2005
Мислења
5.228
Поени од реакции
954
Дали некој има полагано шпедиција на раскажување?

Член од
18 март 2011
Мислења
172
Поени од реакции
30
Еве ти го конкурсот, скролај низ документот ќе видиш колку примаат на економски оваа година.
http://www.ukim.edu.mk/mk_content.php?meni=98&glavno=1

Зависи секоја година, различно колку примаат и со колку бода, ама лани имаше случаи и со 78-80 бода (вкупни бодови, матура и успех), или помалце, на е-бизнис примија во приватна квота, така да имаш шанси.

И да, ќе те префрлат во друг смер, ако ги задоволуваш бодовите, ако нема место, на е-бизнис, а оваа година не верувам да има (примаат само 50 души), ќе те префрлат на некои од другите департмани.

За државна квота, зависи од смерот, ќе ти треба околу 87-90, барем според мене, не ме држи за збор.
Можеш да влезеш во приватна квота без проблем :)))))
--- надополнето: Jun 4, 2011 5:45 PM ---
A има на факултет објавено???
Ги имаа да :)))

Член од
26 јануари 2011
Мислења
76
Поени од реакции
4
Moze li nekoj da mi kazes kalina (statistika) sto zadaci dade na 2 kolokvium i ako znae nekoj da kaze kakov ke bide ispitot statistika so kolku zadaci so kolku prasanja i se sto znae vo vrska so nego. Odnapred fala

P.S se izvinuvam sto ne pisuvam na kirilica iam problemi so kompjuterot

Член од
21 ноември 2005
Мислења
5.228
Поени од реакции
954
Колеги сега слушам Столе го земал деловно планирање, дали принципот на полагање останува ист како кај Шуклев (оптички, со кејсови) или има сменето?

Dietrich

Just a fan...
Член од
12 мај 2010
Мислења
161
Поени од реакции
80
Колеги сега слушам Столе го земал деловно планирање, дали принципот на полагање останува ист како кај Шуклев (оптички, со кејсови) или има сменето?
Па Столе ги прави и сегашните тестови, Шуклев само кејсовите :D мислам дека се ќе си остане како што си е :) останува да видиме од септември...

Член од
21 ноември 2005
Мислења
5.228
Поени од реакции
954
Па Столе ги прави и сегашните тестови, Шуклев само кејсовите :D мислам дека се ќе си остане како што си е :) останува да видиме од септември...
Хах дури септември?
Нема да си ја испробаш среќата во понеделник? :p

коментатор

Пингвин
Член од
25 февруари 2010
Мислења
3.547
Поени од реакции
9.457
Дали знае некој во која просторија ке се дават оценки по финансиски пазари и институции денес?

Kajgana Shop

На врв Bottom