Фан Клуб: Арсенал

gooner4life

Arsenal-Maniak
Член од
11 јули 2008
Мислења
7.037
Поени од реакции
1.567

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
Нема шанси да си оди Насри откај вас, тоа е само негова игра и на агентот за да извлечат повеќе пари, ништо друго.

Топче

Арсеналиста
Член од
18 септември 2010
Мислења
9.227
Поени од реакции
14.561
Нема шанси да си оди Насри откај вас, тоа е само негова игра и на агентот за да извлечат повеќе пари, ништо друго.
Да извлечеш повеќе пари од Венгер е просто неможно. Така да повеќе типувам на тоа дека Насри ќе си оди (не во Јунајтед во тоа сум сигурен) отколку да зема 110 000 кои што реално не ги заслужува.

D

D_NazGUL

Гостин
Да извлечеш повеќе пари од Венгер е просто неможно. Така да повеќе типувам на тоа дека Насри ќе си оди (не во Јунајтед во тоа сум сигурен) отколку да зема 110 000 кои што реално не ги заслужува.
Arsene Scrooge Wenger

Мислам дека не е потребен коментар! :)

Член од
13 август 2009
Мислења
9.544
Поени од реакции
5.772
Се комплетира тимот ? Добри сме ! :)

Иначе се сложувам со кометарот, дека ако е вистина да бара колку и Фабрегас, поарно ќе го продај одколку да му оди по кеф... Тоа е Венгер, и во тој случај, го поддржувам, да се знае кој е газда... Но, убеден сум 99 % дека Насри ќе остане... Иако ситуацијата ме потсека многу на онаа со Ешли Кол
--- надополнето: Jun 5, 2011 6:04 PM ---
Пооооо вицој ! :D :D

D

D_NazGUL

Гостин
Значи пцујте ме, викајте по мене, банирајте ме али кој сака нека е па дури и РвП или Цеск да беше истото ќе го кажам: Играч на Арсенал кој отворено флертува со можноста да игра за Манчестер Јунајтед треба да се обеси за јајца насред Емирати.
Ако не ми верувате проверете во моите постари постови, навистина Насри ми се допаѓаше и сметам дека од него ќе биде гоилем играч - но сега - РАУС и ич не се враќај предавнику еден скапан (ај да не бидам погруб ќе ме бришат).
Ако се чудите зашто вака реагирам - епа еве зашто:
...prompted Wenger to say last week: "One thing's for sure, we're not selling him to Manchester United." Yet Nasri himself, when interviewed on TF1's Telefoot, appeared more open to the prospect. "Let's find out if their interest is true first, and then we'll talk about it," he said.
Инаку еве го целиот текст.

Факе

Highbury–the Home of Football
Член од
6 март 2010
Мислења
9.484
Поени од реакции
10.220
Да не ви недостасував? :)

Член од
13 август 2009
Мислења
9.544
Поени од реакции
5.772
Барселона веќе започна третата офанзива во обид да го донесе капитенот на Арсенал, Цеск Фабрегас, на "Камп Ноу".

Според медиумите од Англија, каталонците веќе официјално упатиле понуда до Арсенал за Фабрегас, која е во вредност од 50 милиони фунти. Во договорот ќе биде вклучен и младинскиот репрезентативец на Шпанија, Тиаго Алкантара.

Според некои информации, фудбалерот дури веќе се збогувал со своите соиграчи, откако им го поделил мали подароци при нивната последна средба на крајот на минатата сезона. Сериозен интерес за Фабрегас има и кај тренерот на Реал Мадрид, Жозе Мурињо, но засега "белите" се пасивни во наддавањето за шпанскиот репрезентативец. Барселона повторно се активираше и се очекува овој трансфер да се финализира во блиска иднина.

Изворот е очаен, но барем има нешто друго на освен за изборите... http://www.idividi.com.mk/sport/fudbal/689584/index.html
--- надополнето: Jun 6, 2011 1:29 PM ---
Еве уште поочаен извор http://www.taratur.com/node/23834

Kajgana Shop

На врв Bottom