Каде може да најдам? (Општи прашања)

Tonchie

BATTERY +
Член од
15 јуни 2005
Мислења
13.485
Поени од реакции
7.972
Пробај во Arthurs продавницата на Converse во ГТЦ, имаат Arena купаќи. Може ќе најдеш нешто интересно :)

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
е не сум проврила, ама мислев нешо по квалитетно...
барав у новото веро- нема, а баш мислев дека таму ќе најдам...
дали тоа вие машките више не носите купачи????
Полесно им е за прикривање така :noze:

Ilumious

Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
чекај чекај хахахахха за прикривање на што хахахахахаххах
зашти некој би прикривал нешо?? хахахахахахаха
Недостатоци? :D

Иначе провери и во Спидо во Беверли, таму те уверувам дека квалитетот е беспрекорен.

Член од
14 ноември 2009
Мислења
17.322
Поени од реакции
15.576

џимеј

џимилино
Член од
4 март 2007
Мислења
10.398
Поени од реакции
25.238
Дрндалче, не знам каков поклон ти е тоа машки купачи. Веќе се мит станати, никој не ги користи повеќе, освен билдериве со хемија во нив повеќе отколку во аптеки.
Има еден локален билдер кај нас, на плажа само тој носи купачи, за да му се познава мандалото. Знаеш што прави? Сврти се, подрапај го за да му станит за да го гледаат во купачите, па се вртка пред женски, па ко ќе му спаднеше, пак се криеше негде за да се издрапат и да му станит и ко ќе му станеше пак излегвеше пред женските.

Ова ти кажувам да те премислам во последен момент, иначе не знам кај се продаваат.

Дрндалче

...никад не запира...
Член од
11 јануари 2009
Мислења
837
Поени од реакции
338
Дрндалче, не знам каков поклон ти е тоа машки купачи. Веќе се мит станати, никој не ги користи повеќе, освен билдериве со хемија во нив повеќе отколку во аптеки.
Има еден локален билдер кај нас, на плажа само тој носи купачи, за да му се познава мандалото. Знаеш што прави? Сврти се, подрапај го за да му станит за да го гледаат во купачите, па се вртка пред женски, па ко ќе му спаднеше, пак се криеше негде за да се издрапат и да му станит и ко ќе му станеше пак излегвеше пред женските.

Ова ти кажувам да те премислам во последен момент, иначе не знам кај се продаваат.
па еден другар изрази желба дека сака такви да носи, а му се ближи роденден... шо сака нека си праи со нив, не ми е гајле, ја моето да си го завршам..... може тоа и на него му е фората ххахахах појма неам.... иначе фала на мислење у секој случај... (y)

T

Torchyrus

Гостин
Каде може да се купи чипови за покер и зелен ајде да го наречам чаршаф не знам стурчен термин за тоа ... ако знае некој во Велес , но и во Скопје не би било лошо да ми каже некој каде има за да не лутам по градот и да барам ...;)

-Rubik-

>>{- _ -}<<
Член од
31 октомври 2009
Мислења
315
Поени од реакции
101
Каде може да се купи чипови за покер и зелен ајде да го наречам чаршаф не знам стурчен термин за тоа ... ако знае некој во Велес , но и во Скопје не би било лошо да ми каже некој каде има за да не лутам по градот и да барам ...;)
во џамбо имаш цел комплет за покер

statusQuO

Модератор
Член од
18 јуни 2008
Мислења
13.038
Поени од реакции
7.617

во џамбо имаш цел комплет за покер
Taчно...
За 300 денари си земав 4x20 чипови + 2 шпила карти :)

Ilumious

Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
Кај да најдам ласер ама не ме терајте до Битпазар, негде поблиску ако може :)

statusQuO

Модератор
Член од
18 јуни 2008
Мислења
13.038
Поени од реакции
7.617
Кај да најдам ласер ама не ме терајте до Битпазар, негде поблиску ако може :)
Па појма неам кај живееш за да ти кажам поблиску xD
Најблиску за мене е џиџимиџарницана шо ми е пред бисер, али за тебе е претпоставувам подаелку од Битпазар :D

Ilumious

Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
Па појма неам кај живееш за да ти кажам поблиску xD
Најблиску за мене е џиџимиџарницана шо ми е пред бисер, али за тебе е претпоставувам подаелку од Битпазар :D
Низ Карпош, Влае, Центар негде :D:D:D

Kajgana Shop

На врв Bottom