Во еко има,видов вчера/ првите тезги кога ќе влезеш. И не се нешо скапи/кај да најдам машки купачи??? з поклон ми се, хитно е!!!
значи ми требаат онакви како боксерици, не хавајки
Полесно им е за прикривање такае не сум проврила, ама мислев нешо по квалитетно...
барав у новото веро- нема, а баш мислев дека таму ќе најдам...
дали тоа вие машките више не носите купачи????
чекај чекај хахахахха за прикривање на што хахахахахаххахПолесно им е за прикривање така
Недостатоци?чекај чекај хахахахха за прикривање на што хахахахахаххах
зашти некој би прикривал нешо?? хахахахахахаха
Полесно им е за прикривање така
.!.чекај чекај хахахахха за прикривање на што хахахахахаххах
зашти некој би прикривал нешо?? хахахахахахаха
па еден другар изрази желба дека сака такви да носи, а му се ближи роденден... шо сака нека си праи со нив, не ми е гајле, ја моето да си го завршам..... може тоа и на него му е фората ххахахах појма неам.... иначе фала на мислење у секој случај...Дрндалче, не знам каков поклон ти е тоа машки купачи. Веќе се мит станати, никој не ги користи повеќе, освен билдериве со хемија во нив повеќе отколку во аптеки.
Има еден локален билдер кај нас, на плажа само тој носи купачи, за да му се познава мандалото. Знаеш што прави? Сврти се, подрапај го за да му станит за да го гледаат во купачите, па се вртка пред женски, па ко ќе му спаднеше, пак се криеше негде за да се издрапат и да му станит и ко ќе му станеше пак излегвеше пред женските.
Ова ти кажувам да те премислам во последен момент, иначе не знам кај се продаваат.
во џамбо имаш цел комплет за покерКаде може да се купи чипови за покер и зелен ајде да го наречам чаршаф не знам стурчен термин за тоа ... ако знае некој во Велес , но и во Скопје не би било лошо да ми каже некој каде има за да не лутам по градот и да барам ...
Каде може да се купи чипови за покер и зелен ајде да го наречам чаршаф не знам стурчен термин за тоа ... ако знае некој во Велес , но и во Скопје не би било лошо да ми каже некој каде има за да не лутам по градот и да барам ...
Taчно...во џамбо имаш цел комплет за покер
Па појма неам кај живееш за да ти кажам поблиску xDКај да најдам ласер ама не ме терајте до Битпазар, негде поблиску ако може
Низ Карпош, Влае, Центар негдеПа појма неам кај живееш за да ти кажам поблиску xD
Најблиску за мене е џиџимиџарницана шо ми е пред бисер, али за тебе е претпоставувам подаелку од Битпазар
Ако мислиш на обичнине црвени low cost во нец или ниџо во ЃорчеНиз Карпош, Влае, Центар негде