Квалификации за Европско Првенство - Полска и Украина 2012

Член од
28 јули 2008
Мислења
10.785
Поени од реакции
3.522
Хрватска стандард вадење во последни 15 минути од 0-1 на 2-1 и сега се скоро на Европско. Франција мизерна против Белорусија додека Босна разочара и сега шансите и се намалија.

Член од
28 јули 2008
Мислења
10.785
Поени од реакции
3.522
Денеска

Russia​
-​
Armenia​
17:45​
England​
-​
Switzerland​
18:30​
Latvia​
-​
Israel​
20:15​
Slovakia​
-​
Andorra​
20:30​
Greece​
-​
Malta​
20:30​
Montenegro​
-​
Bulgaria​
20:45​
Iceland​
-​
Denmark​
21:30​
FYR Macedonia​
-​
Ireland​
22:00​
Portugal​
-​
Norway​

Член од
20 ноември 2009
Мислења
8.150
Поени од реакции
8.891
Англија-Швајцарија доста интересен меч. Во првиот дел Швајцарија беше за нијанса по доминанта од Англија и за рок од 3 минути од слободен Барнета му закачи 2 голови. 2-2 е моментално,очекувам уште голови.

Invader

I am not in danger, I am the danger!
Член од
17 ноември 2008
Мислења
18.021
Поени од реакции
22.930
Pot 1: Croatia, England, Germany, Greece, Italy, Netherlands, Norway, Portugal, Spain
Pot 2: Denmark, France, Montenegro, Russia, Serbia, Slovakia, Slovenia, Sweden, Turkey
Pot 3: Belarus, Belgium, Bosnia-Herzegovina, Czech Republic, Hungary, Israel, Republic of Ireland, Switzerland, Ukraine
Pot 4: Albania, Armenia, Austria, Bulgaria, Georgia, Lithuania, Northern Ireland, Romania, Scotland
Pot 5: Azerbaijan, Cyprus, Estonia, Finland, Macedonia, Latvia, Moldova, Poland, Wales
Pot 6: Andorra, Faroe Islands, Iceland, Kazakhstan, Liechtenstein, Luxembourg, Malta, San Marino

Најверојатно вака ќе изгледаат барабаните, за ждребот за СП 2014, кој ќе се одржи на 30 јули.

Шпанија, Франција, Чешка, Романија, Македонија, Казахстан. Со ваква група, ќе имаме реални шанси за последно место во група.

Иначе ако бараме „најлесна“ група...според мене: Хрватска/Г/Норвешка, Црна Гора, Унгарија/Белорусија, Литванија, Сан Марино.

ElNinho

Мадридиста!
Член од
17 јули 2009
Мислења
20.967
Поени од реакции
57.733
Добро сеа ќе ги нема оние коментари као... „Шо бе, види ја Полска, десетици милиони жители има, а ние сме подобри од нив“

ок, (дури и) буквално, Казакстан е уште таков, ама ја сфаќате поентата... :)

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
Англија-Швајцарија доста интересен меч. Во првиот дел Швајцарија беше за нијанса по доминанта од Англија и за рок од 3 минути од слободен Барнета му закачи 2 голови. 2-2 е моментално,очекувам уште голови.
Бент животна шанса промаши, подобро од пенал беше тоа ама тоа е, очајни беа се додека не влезе Јанг, после малце некако се подобри ситуацијата.

Инаку Португалија многу ми се допаѓа како играат, во дефанзива се одлични и многу брзо се трансформираат во напад, квалитетна генерација имаат, очекувам далеку да дотуркаат наредново лето.

Invader

I am not in danger, I am the danger!
Член од
17 ноември 2008
Мислења
18.021
Поени од реакции
22.930
Добро сеа ќе ги нема оние коментари као... „Шо бе, види ја Полска, десетици милиони жители има, а ние сме подобри од нив“

ок, (дури и) буквално, Казакстан е уште таков, ама ја сфаќате поентата... :)
Види ја Словенија со 2М жители :)

Член од
1 март 2010
Мислења
7.888
Поени од реакции
14.441
Црна Гора засега има најдобар рејтинг од сите второпласирани и има реални шанси за директен пласман на ЕП.
За сигурно второ место им требаат уште само 4 бодови, од мечевите со Англија Велс и Швајцарија,што значи сами си ја кројат судбината.Јас со сето срце навивам за Црногорците,а и нашава репрезентација треба да се угледа на Словенија Црна Гора и сличните.За 4 години самостојно постоење да се борат за место на ЕП е вистински успех.

Член од
28 јули 2008
Мислења
10.785
Поени од реакции
3.522
Црна Гора има реални шанси тука се и Белорусија и Босна и Словенија што не се отпишани.

Kostic

Sadio smokve oko Tadz Mahala
Член од
31 јули 2009
Мислења
9.856
Поени од реакции
5.611
Го изд*кавме ку*от и на овие квалификации, а? :D

Член од
23 јануари 2009
Мислења
10.640
Поени од реакции
2.504
Да,ама решавачкиот во Париз се игра,за прво се заебаа дома што изгубија 2-0 од нив а киксот со Албанија во Тирана.

Kajgana Shop

На врв Bottom