Фан Клуб: Победа - Прилеп

• Креатор на темата Креатор на темата sonne
  • Време на започнување Време на започнување
Наброј две утакмици што купила Бабуна ?

Ништо не планираше Бабуна, они и веќе се откажаа за борбата за 1-во по ремито во Велес со Победа 2-2 и со Корзо исто на домашен терен 0-0.
Киксот на Победа со Кожув пред 2-3 кола(реми 1-1) во Гевгелија ги врати во игра и испадна како кец на десетка.
Ќе ти откријам и дека Бабуна не одржува ниту еден тренинг неделно, и утре се ќе биде врзано ..од судии до делегати само за Победа да тепа :)

Не ги бројам со кого се купени, цела сезона се зборува кој со кого ја наредил целата лига е местена само на Обршани на гости ми текнува сега (тука арно ако ја наместиле оти жив не се излегува оттаму). Не велам дека има којзнае колку редени ама и тие не се светци.

Е сега не знам дали не планирале да влегуваат втора лига или не ама по резултативе низ другиве региони се најдобри, да не ја казнеа Победа сигурно ќе играа влезеа втора, не знам кои се амбициите на клубот ги немам гледано (утре прв пат ќе ги гледам:)) ама гледам дека имаат одлични резултати.

Тоа и јас велам, од почетокот се знаеше дека Победа ќе оди втора лига вака или онака.

Луѓе не сум баш упатен во ситуацијава со Победа. Може некој да ми објасни што се случува? Нели Победа 8 години не смее да игра во никаква лига? Која Победа е оваа за која што зборувате вие?

Луѓе не сум баш упатен во ситуацијава со Победа. Може некој да ми објасни што се случува? Нели Победа 8 години не смее да игра во никаква лига? Која Победа е оваа за која што зборувате вие?
друга екипа е брат само со исто име... нови играчи и нов претседател се е ново ....

друга екипа е брат само со исто име... нови играчи и нов претседател се е ново ....
Се е старо друже, само играчите се нови :)
Тоа што некои други се водат како претседатели и слично е само за мачкање очи. Ацуле е сеуште главниот човек во Победа...

Се е старо друже, само играчите се нови :)
Тоа што некои други се водат како претседатели и слично е само за мачкање очи. Ацуле е сеуште главниот човек во Победа...
и јас така мислам ..:P

Нема шо да мислиш, арно ти вели Saber Rider, амблемот е ист, дрес ист, име исто, а то јуниор е колку да се регистрира нов правен субјект и да се избегни казната, стара пракса!

Честита ПОБЕДА и влез во ВТОРА ЛИГА!!!

П.С. Вардар и Пелистер чекаат проширување на лигата оти знаат дека против ПОБЕДА тешко се игра :) ама како и да е, ако не оваа, че ги стасаме наредната година и че ги кафтиме во ПРВА лига :)

Ајде инсајдерски информации немате? Трансфери нешо, „ИГРАЧИШТА“ шо треба да купиме? Туку би можел да се активирам како навивач, а?

Ајде инсајдерски информации немате? Трансфери нешо, „ИГРАЧИШТА“ шо треба да купиме? Туку би можел да се активирам како навивач, а?
CE IMA ZASILIVAJNA NAJMALCE 6 IGRACI .. A ZA NAVIVAC SEKOJ E DOBREDOJDEN DOJDI I NAVIVAJ ZA GORDOSTA NA PRILEP !!! M/97

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom