Љубовни проблеми? Потребен ти е совет? Обрати се тука!

П

Пепси_

Гостин
Ај да частиш сеа :p
договорено! :)
Кога ќе бидне работата нека части сеа уште нема повод јас мислам :)
И ајде кога тргнавте со фалење.... држам дистанца сакам да бидам потполно сигурен и готово е....сеа сме шуш муш :)
П.с. Сењорита среќно :)

Alekr

Kajgana's Heroj Ulice
Член од
28 ноември 2010
Мислења
2.728
Поени од реакции
1.913
Честитки, и потивко со тоа работата на овај подфорум, низ Цела Кајгана се слушат звуци на офкања.....:D

Член од
1 октомври 2010
Мислења
368
Поени од реакции
31
i mene do prva mi idese top pa sea neznam so mi stana ... me pukaat maleri !!!!! sea tipkava so ja svigjam ....ic nemozam da i vlezam pod koza se neso me ?!?!?!?!?!..ednostavno celo vreme se smeska u muabet se naogjame top....mi napisa sostav za test......i pak neznam so kako epten mi e cudno devojcevo ama ke vidam ke napraam nes.....

Seniorita

џм..
Член од
11 април 2011
Мислења
1.344
Поени од реакции
681
oh yeaa, I'm in big trouble right now ..
дечки, пред 2-3 дена ви кажав дека сум in a свиѓање! :) (happy) е сеа, тоа отиде малце изван границе ..дознав дека типот е, like super rich! (безен дома,џипови-мипови,вили,ext.) -.-
самата помисла на тоа колку е богат, незнам, ми го меша умот! не сум спонзоруша, ја го засвиѓав баш поради тоа што е (карактер) а не за парите ..мене неговите пари ништо не ми значат!
али проклет мозок, нонстоп мислам на тоа ..да не испадне после дека сум со него заради богатството ..!!
дајте некое советче како да го истерам тоа од мене ..несакам да мислам на такви работи ..глупо е!

fuck my life :mad:

TheTrooper

Психијатриски случај
Член од
27 април 2009
Мислења
6.830
Поени од реакции
6.384
дечки, пред 2-3 дена ви кажав дека сум in a свиѓање! :) (happy) е сеа, тоа отиде малце изван границе ..дознав дека типот е, like super rich! (безен дома,џипови-мипови,вили,ext.) -.-
самата помисла на тоа колку е богат, незнам, ми го меша умот! не сум спонзоруша, ја го засвиѓав баш поради тоа што е (карактер) а не за парите ..мене неговите пари ништо не ми значат!
али проклет мозок, нонстоп мислам на тоа ..да не испадне после дека сум со него заради богатството ..!!
дајте некое советче како да го истерам тоа од мене ..несакам да мислам на такви работи ..глупо е!

Тебе ти се погодило ептен.Викаш карактер,па уште и богат бил.What more do you need? :)
Иди бркај си го те боли што ќе мисли некој.

statusQuO

Модератор
Член од
18 јуни 2008
Мислења
13.038
Поени од реакции
7.617

Нема искоренување.
По дифолт имате хемиско поврзување со елементот “Пари“ така да не моеш да идеш против природата.
Живеј си ко шо си живееше до сеа и нема да испаднеш спонзоруша.
Спонзоруша не е цура шо иде со богат фраер, него цура шо иде (и се гребе) со богатиот фраер ради парите (а врската и е бонус).
Така да возење со џипови, пласкање у базени и скупи ресторани ќе си одбиваш троа (барем на почетокот) а ако ви тргне и стварно е карактер типот - ќе му даеш да те повози некад...па и со колата.

Seniorita

џм..
Член од
11 април 2011
Мислења
1.344
Поени од реакции
681
Тебе ти се погодило ептен.Викаш карактер,па уште и богат бил.What more do you need? :)
Иди бркај си го те боли што ќе мисли некој.
not that kind' of girl .. =)
--- надополнето: Jun 2, 2011 6:19 PM ---
Нема искоренување.
По дифолт имате хемиско поврзување со елементот “Пари“ така да не моеш да идеш против природата.
Живеј си ко шо си живееше до сеа и нема да испаднеш спонзоруша.
Спонзоруша не е цура шо иде со богат фраер, него цура шо иде (и се гребе) со богатиот фраер ради парите (а врската и е бонус).
Така да возење со џипови, пласкање у базени и скупи ресторани ќе си одбиваш троа (барем на почетокот) а ако ви тргне и стварно е карактер типот - ќе му даеш да те повози некад...па и со колата.
абе оно така е ..ама знаеш како викаат " виде пари - се подлакоми .. "

statusQuO

Модератор
Член од
18 јуни 2008
Мислења
13.038
Поени од реакции
7.617
not that kind' of girl .. =)
--- надополнето: Jun 2, 2011 6:19 PM ---

абе оно така е ..ама знаеш како викаат " виде пари - се подлакоми .. "
Прај се дека не си видела.
Коа можете да изглумите оргазам - ова ќе е “piece of cake" :D

Seniorita

џм..
Член од
11 април 2011
Мислења
1.344
Поени од реакции
681
Прај се дека не си видела.
Коа можете да изглумите оргазам - ова ќе е “piece of cake" :D
ти си машко ..и имаш милионче у банка, ти се набие цура од средна класа ..само ради пари :) заради тоа што цеело време мисли на твоите пари ..how's the feeling?

statusQuO

Модератор
Член од
18 јуни 2008
Мислења
13.038
Поени од реакции
7.617
ти си машко ..и имаш милионче у банка, ти се набие цура од средна класа ..само ради пари :) заради тоа што цеело време мисли на твоите пари ..how's the feeling?
Да имав милионче у банка немаше да седам на форумов моментално.
Иначе ако имав, и да се убацеше некоја ради парите - ама да е авион, да размислиш дали ти се фрла за подмачкување на толкав авион.
Али средна класа па и алчна? Е немоеш сестро златна така. :D
Господ ти зел од убавината да ти дае у мозокот за сама да си праиш пари - не за мојте да ги трошиш :)

Seniorita

џм..
Член од
11 април 2011
Мислења
1.344
Поени од реакции
681
Да имав милионче у банка немаше да седам на форумов моментално.
Иначе ако имав, и да се убацеше некоја ради парите - ама да е авион, да размислиш дали ти се фрла за подмачкување на толкав авион.
Али средна класа па и алчна? Е немоеш сестро златна така. :D
Господ ти зел од убавината да ти дае у мозокот за сама да си праиш пари - не за мојте да ги трошиш :)
got my point now? :) за тоа цело време зборам ..
несакам да мислам дека го сакам уште повеќе поради парите .. that's my problem ..

Kajgana Shop

На врв Bottom