G
GucciMane
Гостин
Ај да частиш сеа :pчисто да се пофалам,I think I'm 'fallin in свиѓање :p.. ..типот е слаткишш!
Ај да частиш сеа :pчисто да се пофалам,I think I'm 'fallin in свиѓање :p.. ..типот е слаткишш!
договорено!Ај да частиш сеа :p
Ај да частиш сеа :p
Кога ќе бидне работата нека части сеа уште нема повод јас мисламдоговорено!
'keepin my fingers crossed и за тебе! :*Сењорита среќно
со среќа јас малче се одалечив од љубовта али сеа иде лето и ке има нешо најверојатно ако не па ке дојдам кај тебе на гости ке местиш нешо'keepin my fingers crossed и за тебе! :*
Тебе ти се погодило ептен.Викаш карактер,па уште и богат бил.What more do you need?oh yeaa, I'm in big trouble right now ..
дечки, пред 2-3 дена ви кажав дека сум in a свиѓање! (happy) е сеа, тоа отиде малце изван границе ..дознав дека типот е, like super rich! (безен дома,џипови-мипови,вили,ext.) -.-
самата помисла на тоа колку е богат, незнам, ми го меша умот! не сум спонзоруша, ја го засвиѓав баш поради тоа што е (карактер) а не за парите ..мене неговите пари ништо не ми значат!
али проклет мозок, нонстоп мислам на тоа ..да не испадне после дека сум со него заради богатството ..!!
дајте некое советче како да го истерам тоа од мене ..несакам да мислам на такви работи ..глупо е!
fuck my life
Нема искоренување.oh yeaa, I'm in big trouble right now ..
дечки, пред 2-3 дена ви кажав дека сум in a свиѓање! (happy) е сеа, тоа отиде малце изван границе ..дознав дека типот е, like super rich! (безен дома,џипови-мипови,вили,ext.) -.-
самата помисла на тоа колку е богат, незнам, ми го меша умот! не сум спонзоруша, ја го засвиѓав баш поради тоа што е (карактер) а не за парите ..мене неговите пари ништо не ми значат!
али проклет мозок, нонстоп мислам на тоа ..да не испадне после дека сум со него заради богатството ..!!
дајте некое советче како да го истерам тоа од мене ..несакам да мислам на такви работи ..глупо е!
fuck my life
not that kind' of girl .. =)Тебе ти се погодило ептен.Викаш карактер,па уште и богат бил.What more do you need?
Иди бркај си го те боли што ќе мисли некој.
абе оно така е ..ама знаеш како викаат " виде пари - се подлакоми .. "Нема искоренување.
По дифолт имате хемиско поврзување со елементот “Пари“ така да не моеш да идеш против природата.
Живеј си ко шо си живееше до сеа и нема да испаднеш спонзоруша.
Спонзоруша не е цура шо иде со богат фраер, него цура шо иде (и се гребе) со богатиот фраер ради парите (а врската и е бонус).
Така да возење со џипови, пласкање у базени и скупи ресторани ќе си одбиваш троа (барем на почетокот) а ако ви тргне и стварно е карактер типот - ќе му даеш да те повози некад...па и со колата.
Прај се дека не си видела.not that kind' of girl .. =)
--- надополнето: Jun 2, 2011 6:19 PM ---
абе оно така е ..ама знаеш како викаат " виде пари - се подлакоми .. "
ти си машко ..и имаш милионче у банка, ти се набие цура од средна класа ..само ради пари заради тоа што цеело време мисли на твоите пари ..how's the feeling?Прај се дека не си видела.
Коа можете да изглумите оргазам - ова ќе е “piece of cake"
Да имав милионче у банка немаше да седам на форумов моментално.ти си машко ..и имаш милионче у банка, ти се набие цура од средна класа ..само ради пари заради тоа што цеело време мисли на твоите пари ..how's the feeling?
got my point now? за тоа цело време зборам ..Да имав милионче у банка немаше да седам на форумов моментално.
Иначе ако имав, и да се убацеше некоја ради парите - ама да е авион, да размислиш дали ти се фрла за подмачкување на толкав авион.
Али средна класа па и алчна? Е немоеш сестро златна така.
Господ ти зел од убавината да ти дае у мозокот за сама да си праиш пари - не за мојте да ги трошиш