Фан Клуб : Баерн Минхен

• Креатор на темата Креатор на темата 'Никола'
  • Време на започнување Време на започнување
Ефтино Нојер бе, ама 18 милиони плус бонуси кои можат да достигнат и до 4 милиони евра.

Засега солидно почнавме со трансфери, млад напаѓач, ја зајакнавме одбраната.

Мора да се продолжи вака, има уште позиции кои мора да се зајакнат.

Бекап крило е многу важно, да не се тресеме ако се повредат Робен или Рибери.

"Neuer has conceded 154 goals in 156 Bundesliga appearances, an average of 0.99 per match. That is the best record of any keeper with 100 or more appearances in the history of the Bundesliga, ahead even of Oliver Kahn (1.04). He has also let in just 21 goals in 22 Champions League fixtures. Since his Bundesliga debut in 2006, he has kept 62 clean sheets, way ahead of any other keeper in the same period."

:drk::drk: И тоа со аматерска одбрана пред него.

The German record champions are notorious for their ability to keep secrets, and have given very few hints as to what they will do now that they have saved €15-25m on their full-back acquisition. The Bayern management have repeatedly stated they will do everything possible to take the club to the 2012 Champions League final at Munich’s Allianz Arena, and FC Hollywood has in recent years developed a record for making surprise big-name signings. One thing is almost certain: for Bayern, the transfer season has only just begun.

Ова ми се свиѓа!

И јас мислам дека ќе има трансфер изненадување!!!

Леле да пукнат некој трансфер шо неможам ни на сон да го замислам ќе свршам.

Пукаат нешто ќе видиш...

Само може и да потрае тоа.Има 3 месеци до крај на трансфер периодот.

Со Рафиња заштедија 20 милиони евра,наместо 25те за Контрао...

Такада....

The German record champions are notorious for their ability to keep secrets, and have given very few hints as to what they will do now that they have saved €15-25m on their full-back acquisition. The Bayern management have repeatedly stated they will do everything possible to take the club to the 2012 Champions League final at Munich’s Allianz Arena, and FC Hollywood has in recent years developed a record for making surprise big-name signings. One thing is almost certain: for Bayern, the transfer season has only just begun.

Ова ми се свиѓа!

тоа зборам чим веке не ги здрвија 25 милиони на Коентрао нека го земат за тие пари Хазард како што рече Боби ако се повреди некој од Рибери или Робен да имаме добро крило замена а и Хајнкес сака да ротира така да ке има место. Иначе сеа има пресконференција на ДФБ Ноер ке каже нешо за т рансферот http://tv.dfb.de/live/index.php?live=list

Liverpool-Target-Eden-Hazard-Talks-Transfers.jpg

Момаков ако го донесат,се собираме у кафана од фан клуб,праиме прослава!!! :)))

Дечки извинете шо ви се мешам ама Хазард изјави дека останува уште една година во Лил а пред тоа имаше изјавено дека ако оди некаде ќе оди во тим каде што ќе може да игра првотимски фудбал така да не верувам дека е доволно глупав да оди во Баерн и да седи резерва на Рибери и Робен. И јас да сум како него и да знам дека сум екстра талентиран не би дошол да седам резерва.

Дечки извинете шо ви се мешам ама Хазард изјави дека останува уште една година во Лил а пред тоа имаше изјавено дека ако оди некаде ќе оди во тим каде што ќе може да игра првотимски фудбал така да не верувам дека е доволно глупав да оди во Баерн и да седи резерва на Рибери и Робен. И јас да сум како него и да знам дека сум екстра талентиран не би дошол да седам резерва.

Па баш дека е добар,добро ќе му дојде конкуренција.

Знаејќи колку е талентиран,за кратко време ќе го истисне Рибери од првиот тим.Плус Хејнкес ќе игра со ротација,а да не збориме за повредите на Рибери/Робен.

Со оглед на нивните повреди, тој повеќе ќе игра од нив двајцата заедно.:)

Па баш дека е добар,добро ќе му дојде конкуренција.

Знаејќи колку е талентиран,за кратко време ќе го истисне Рибери од првиот тим.Плус Хејнкес ќе игра со ротација,а да не збориме за повредите на Рибери/Робен.
Па можеби си и во право. Сепак не верувам да иди таму пошто од старт ќе сака прв тим без многу ротирање а и веќе истакна дека сакал да игра ЛШ со Лил. Ама којзнае....понудете пари и се е можно

Ова ми се свиѓа!

Дечки, јас не очекувам трансфер бомба, од причини што ги искажав во претходни постови. Едноставно нема изгледна трансфер мета која би можела да го интересира Баерн на позициите за кои има потреба. Ноер мајсторот е таа трансфер сензација за ова лето,и сум презадоволен што тој ќе ни ја брани мрежата!

Хазард е нереално да го очекуваме,зошто дечкото има квалитет за прва постава во голем клуб. Контактите на Баерн со Лил беа за Жервињо,не знам до каде е таа работа откако го ангажиравме Петерсен .

Бек-ап за Рибс и Робен ќе биде Усами, и Крос кој Јуп го играше на левата позиција во Леверкузен.

Честито нека се трансферите..очекуваме уште некој трансфер со шо ќе се комплетира екипата за наредната сезона па да се радуваме како шо се радувавме многу многу пати со Баерн Минхен.VIVA VIVA FC BAYERN

^ му се пие на човекот...само си бара повод да не му извадат муабети:giggle:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom