Пазарете се тука!

• Креатор на темата Креатор на темата Acid
  • Време на започнување Време на започнување
moze gumicite ti se pogolemi ili pomali... jas imav isto so srednite gumici si beshe poc pec... nema sansi da ti ispadne od uvo i zvukot beshe profi...ali gi izgubiv i sea gi neam :S

ako имаш обични слушалици за н900 одма ќе ти ги дадам моиве хахаха

барам да купам iPhone 3G 8Gb! :)

понудете во ПП

Продавам Зте рејсер со напукнат екран кој работи ама мора да се смени.Кој сака нека ми пише по пп

Продавам Зте рејсер со напукнат екран кој работи ама мора да се смени.Кој сака нека ми пише по пп

Ај пиши ми цена по ПП, значи тачот работи ама екранот е скршен така ?

Барам телефон со андроид од 5000 до 8000 денари. Не знам точно каков сакам, иако HTC Hero ми фаќа око.
Понудете или препорачајте нешто. Само сочувани телефони, би било фино и ако имаат останато нешто од гаранцијата :).

Prodavam bluetooth gps resiver nokia ld-3w

img2011060.jpg

Ај продавам Nokia 6303i classic со full опрема,користен 3 месеци,чичка нов без гребаници.
Цена....хммм 5500,а може и замена :)

samsung 5620monte,kako nov so wi fi so touch,10 meseca garancija ful pack so slusalki i kabel i software.110 evra,ili zamena za iphone 3g so moja doplata,bez razlika dali 8mica ili 16ka...

Шиткам/менувам Puma Phone. Користен скоро ич, ми дреме дома онака, пошто ми е тапа, а имам iPhone.

sagem-puma-phone-00.jpg

Искрен муабет до заинтересираните: ако ви е за втор телефон океј, да ви брка работа за ало ало, али за примарен е тапа.

Шиткам/менувам Puma Phone. Користен скоро ич, ми дреме дома онака, пошто ми е тапа, а имам iPhone.

Искрен муабет до заинтересираните: ако ви е за втор телефон океј, да ви брка работа за ало ало, али за примарен е тапа.

Колку му бараш?

Ми текна дека имам уште два телефони кои ми дремат одамна у фиока и на кои сосема сум заборавил. Samsung U700, кој на времето имаше проблем со флет кабелчето кој го користев како втор телефон и од што ме мрзеше и немав време да се акам по мобилари, ми остана заборавен во фиока. Ако има некој заинтересиран - понудете цена. Или ако некој поправа, нека каже за колку го средува флетот.
samsung-u700-00.jpg

Ми дреме по дома и Sony Ericsson W350
sonyericsson-w350-01.jpg

Може трампа и за овие три телефони во пакет, или за било која комбинација од нив (еден, два). Ќе ме израдува ако некој од вас има некој од постарите комуникатори на Nokia (9300i, 9500, E90...) или Nokia Luna, Nokia 8800, Sirocco или слична класика. А може да понудите и било кој друг.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom