Фан Клуб: Барселона

• Креатор на темата Креатор на темата Serpico
  • Време на започнување Време на започнување
Супер ќе биде Форлан да го земеме.Ќе го лапнеме за 20 милиони најмногу,а тоа шо ќе го игра ќе дава голови.

nemojte mnogu da se smeete na ova :)

timot koj sto moze da ja pobede momentalno barcelona e ova :
http://www.idividi.com.mk/sport/fudbal/688200/index.html

lol па Мурињо имаше подобар состав на располагање против Барселона, со исклучок на одбраната. Мислам Озил>Модрич, Ди Мариа > Бејл, Рамос и Лам не би рекол дека има којзнае каква разлика...Ешли Кол со Марсело исто ....така да не би рекол дека тој е тимот :D

(Бербатов евентуално, ама тој не е навикнат на шпански фудбал, а и не ми се верува да си оди од Англија).

Извинете што ви се мешам во политика, но во случај да се случи ваков трансфер (што искрено не верувам, бидејќи бугарот најверојатно ќе се врати во второ класна екипа ко тотнем) сепак, мое мислење е дека во барса би растурал момаков, бидејќи знае да игра фудбал (а во барса тоа се бара) стрикно од клупа ко замена за виљата, кој ете постеше ли постеше и ни го бапна во финале, квалитетно.
поздрав дечки

Извинете што ви се мешам во политика, но во случај да се случи ваков трансфер (што искрено не верувам, бидејќи бугарот најверојатно ќе се врати во второ класна екипа ко тотнем) сепак, мое мислење е дека во барса би растурал момаков, бидејќи знае да игра фудбал (а во барса тоа се бара) стрикно од клупа ко замена за виљата, кој ете постеше ли постеше и ни го бапна во финале, квалитетно.
поздрав дечки
времето на Бербатов помина,не знам дали навистина може да се мотивира момаков да се спреми 100%,самото изоставување од финалето кажува доста за играчот. подобро за сите да оди каде шро ќе нема притисок и ќе изигра колку му душа сака

Честито титула... еве едно видео од мене пред Вембли и на Trafalgar Square после натпреварот
http://www.megavideo.com/?v=F5X6U7DA (не е нешо добро снимано)

Ако почнеме ние да правиме видеа за другите како симулираат цела година нема да ни стигне само за Роналдо и Ди Марија. Дај не постирај такви срања во фан клубов. Ако си толку подложен на пичките што плачат оди навивај за нив, не ми постирај срања овде. Рафаел кога се повреди во ФИНАЛЕТО, иако беше надвор од теренот Барса не напаѓаа. Тоа е фер плеј. Овие пак го достигнаа врвот, Нобелова награда за пички на годината нека им дадат.

Ајде честито титула со закаснување ! Нема што оваа Барса е врвот на фудбалот !

Меси си го оствари своето кога рече дека ќе збори на теренот на финалето ! Секој чест за него ! Ита кон третата златна топка по ред што во денешно време покрај толку топ играчи е незамисливо !

На тимот не му требаат некои посебни засилувања во нападот . Може да се земе некој добар дефанзивец само за секој случај но после она што го направија Маскерано и Абидал оваа сезона и не изгледа толку потребен !

Моја желба се Алексис Санчез или Роси но кога ќе подразмислам незнам место кого може да влезат во првиот тим .

Незнам дали беше постирано видеово ама на форумов ептен е интересно за гледање

Изгледа трансферот за левиот бек на Спортинг пропаднал,а Арсенал не добиле никаква понуда за Цеск од страна на Барса.А се зборува дека може да биде вклучен Тиаго како мамка за Цеск,ако го прават ова најглупав потег ќе биде и ма..то на сите ( извинејте но знаат да се глупираат нашите кога станува збор за трансфери),иако 100 % сигурен сум дека Пеп нема да се раздели од Тиаго...едносавно не го сакам Цеск кај нас.Пеп бил заинтересиран за Тиаго Силва,но ова е многу тешко да се случи,го продолжил договорот со Милан до 2016...

Алекс дај жити се не тролај.Што требаше да направат против таквата игра(да јадат по глава,да трпат,да бидат искршени и да губат натпревар? ).Фудбалот е таков каков што е.Никој не оправдува глумење али ретки се играчите што не глумат.Впрочем Мурињо извади нерешен резултат на Бернабе по глума на Марсело така да чил оут.
Фудбалскиот свет (на чело со Мур) бидејќи поголемиот број од нив немаат одговор за играта на Барселона од друга страна нивната завист дека никогаш како играчи или како менаџери или како фанови нема да го видат нивниот фудбалски клуб да игра на начинот како што игра Барселона ги фрустрира до немај каде.
Затоа и таа фрустрираност и барање на грешки во совршенството од Фудбал-од НЕМОЌ другар.Запомни-Немоќ. ПоЗ

Незнам за вас но мене Роси ама ич не ми е по кејф...Јас би го земал Санчес или Форлан подобро

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom