Потребна ви е помош околу мобилни? Пишете тука!

Гладиус

notusually
Член од
14 август 2008
Мислења
5.508
Поени од реакции
1.728
Како можам да си активирам 3G на телефонот? Имам Lg Optimus One, телефонот поддршува 3g технологија, ама икончето не ми го дава горе и плус за телефонов не постојат автоматски подесувања за интернет. Некој да не има решение?
Инаку телефонот ми е земен од T - Mobile.

statusQuO

Модератор
Член од
18 јуни 2008
Мислења
13.038
Поени од реакции
7.617
Како можам да си активирам 3G на телефонот? Имам Lg Optimus One, телефонот поддршува 3g технологија, ама икончето не ми го дава горе и плус за телефонов не постојат автоматски подесувања за интернет. Некој да не има решение?
Инаку телефонот ми е земен од T - Mobile.
Моеш и сам да рчкаш и подесуваш, а моеш коа ќе искачаш да поминеш у т-мобајл и да им каеш - бесплатно ќе ти го активираат они :)

Гладиус

notusually
Член од
14 август 2008
Мислења
5.508
Поени од реакции
1.728
Моеш и сам да рчкаш и подесуваш, а моеш коа ќе искачаш да поминеш у т-мобајл и да им каеш - бесплатно ќе ти го активираат они :)
Али битно може да се уклучи, така? :) Фала:)

wild dolphin

Мал човек а голем ждерач
Член од
12 мај 2009
Мислења
1.702
Поени од реакции
229
Mи го украдоа мобилниот дали треба да пријавам некаде и доколку некој имал вакво искуство нека каже како постапил.

Seniorita

џм..
Член од
11 април 2011
Мислења
1.344
Поени од реакции
681
Mи го украдоа мобилниот дали треба да пријавам некаде и доколку некој имал вакво искуство нека каже како постапил.
ако не пријавиш, како планираш да го добиеш назад? :D

иди во Т-Мобајл со IMEI од телефонот ( тоа го има на кутијата, или гаранцијата ) ..можат да ти го следат преку сателит каде е ! :)

good luck

wild dolphin

Мал човек а голем ждерач
Член од
12 мај 2009
Мислења
1.702
Поени од реакции
229
ако не пријавиш, како планираш да го добиеш назад? :D

иди во Т-Мобајл со IMEI од телефонот ( тоа го има на кутијата, или гаранцијата ) ..можат да ти го следат преку сателит каде е ! :)

good luck
сега се јавив во полиција и ми кажаа да платам 100 денари и има посебен тим кој ќе го следи преку сателит.

фала многу! се надевам ќе имам среќа! :(

Seniorita

џм..
Член од
11 април 2011
Мислења
1.344
Поени од реакции
681
преку Т-Мобајл е подобро :) сепак, твој избор
:*

wild dolphin

Мал човек а голем ждерач
Член од
12 мај 2009
Мислења
1.702
Поени од реакции
229
преку Т-Мобајл е подобро :) сепак, твој избор
:*
ама мобилниот ми е купен од тогашен Германос и со вип сим картица, или нема тоа врска, утре ако не ќе видам и во Т-мобајл, иако во полиција ми кажаа дека тие пуштаат налог до сите мобилни оператори да го следат.

сега ќе видиме, ќе превземам се што треба.

Seniorita

џм..
Член од
11 април 2011
Мислења
1.344
Поени од реакции
681
ама мобилниот ми е купен од тогашен Германос и со вип сим картица, или нема тоа врска, утре ако не ќе видам и во Т-мобајл, иако во полиција ми кажаа дека тие пуштаат налог до сите мобилни оператори да го следат.

сега ќе видиме, ќе превземам се што треба.
мислам дека нема врска :) како и да е, среќно! па извести не (y)

Alek_rjk

Za prviot vpecatok nema vtora sansa
Член од
14 март 2006
Мислења
387
Поени од реакции
4
Дали некоја мобилара поправа блекбери телефони?
Проблемот е со дипсплејот, пали-гаси си праи кога сака. Исто така кога ќе поминеш на него со прст останува трага на дисплејот.

плиз хелп

Член од
8 ноември 2007
Мислења
574
Поени од реакции
296
Kupiv nov nokia c3 ama zaboraviv da prasam tamu. Kolku vreme treba da trae pocetnoto polnenje na baterijata?

-={K-O-R-U-N}=-

Wanna play a game?
Член од
14 февруари 2007
Мислења
13.045
Поени од реакции
3.301
Kupiv nov nokia c3 ama zaboraviv da prasam tamu. Kolku vreme treba da trae pocetnoto polnenje na baterijata?
Испразни ја скроз, па остај ја цела вечер да се полни (8-12 часа).
Ако можеш така 2 пати направи и после терај си нормално.

Зајче

Бело, и тоа!
Член од
13 септември 2008
Мислења
3.439
Поени од реакции
3.945
Ми треба помош за да изберам мобилен телефон ... се мислам меѓу HTC Desire S, HTC Legend и Sony Ericsson X8.
Обожавам Sony Ericsson и до сега само такви телефони сум имала, а и сите дома, а мислам дека Desire е подобар од овие два. Значи ми треба и друго мислење :)

Noorotic

пецач на риби
Член од
22 февруари 2011
Мислења
892
Поени од реакции
383
Ми треба помош за да изберам мобилен телефон ... се мислам меѓу HTC Desire S, HTC Legend и Sony Ericsson X8.
Обожавам Sony Ericsson и до сега само такви телефони сум имала, а и сите дома, а мислам дека Desire е подобар од овие два. Значи ми треба и друго мислење :)
Новиве сони ериксон се многу шкарт, овие хтц незнам не сум ги пробал али ја би ти препорачал самсунг некој да земеш многу се поквалитетни

Kajgana Shop

На врв Bottom